Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Summer Collection – Όλα τα HOT TRENDS

Το καλοκαίρι έφτασε επίσημα και η διάθεση μας δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη τη στιγμή που υποδεχόμαστε μία από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου.

Summer Collection – Όλα τα HOT TRENDS

Εσείς έχετε σχεδιάσει τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις; Εμείς πάντως μέσα από τη νέα συλλογή του KeepFred μπορούμε να φανταστούμε ήδη μοναδικές βόλτες με τις πιο στιλάτες εμφανίσεις. Είναι άλλωστε το καλοκαίρι η περίοδος που το χρώμα κυριαρχεί.

 

Summer trends

 

Τι βλέπουμε φέτος το καλοκαίρι σε όλους τους οίκους και στα Instagram profile των πιο fashion girls; Χρώματα, ιδιαίτερα τακούνια σατέν υφάσματα, στρας και πολλά άλλα. Τώρα το καλοκαίρι είναι η εποχή που πάντα μας διχάζει στο ύφος που θέλουμε να δώσουμε σε κάθε μας εμφάνιση. Θέλουμε να έχουμε χαλαρή διάθεση που ντύνεται με απλότητα αλλά και στυλ; Τότε στη συλλογή μας θα βρείτε άνεση και απλότητα σε σχέδια που θα σας κερδίσουν το ενδιαφέρον. Από την άλλη οι στιγμές που θέλουμε να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας δεν μπορούν να λείπουν και εμείς έχουμε φέρει για εσάς τα πιο εντυπωσιακά σχέδια.

 

Τα καλοκαιρινά must – have

 

Για ακόμα μία χρονιά οι εσπαντρίγιες θα χαρίσουν μοναδικό αέρα στις εμφανίσεις σας. Χαμηλές ή και πιο ψηλές, δετές σε όμορφα σχέδια και χρώματα έχουν για ακόμα μία χρονιά την τιμητική τους στη συλλογή μας. Τα τσόκαρα εμφανίστηκαν ξανά μετά από χρόνια και έχουν να δώσουν και αυτά έναν αέρα στις καλοκαιρινές μας βόλτες, μην τα φοβηθείτε. Πέδιλα με φιάπα σε έντονα χρώματα και prints σε σχέδια που παίζουν παντού, είναι εδώ για να εντυπωσιάσουν. Flatforms are back again. Τα αγαπήσατε και τα φέραμε ξανά. Μην ξεχάσουμε τα πέδιλα με τακούνι και τα mules της καλοκαιρινής μας συλλογής που σίγουρα θα λατρέψετε. Ανακαλύψτε τα νέα μας σχέδια και δώστε στο καλοκαίρι σας τη νότα που του ταιριάζει. Μην ξεχνάτε, η συλλογή μας έχει αμέτρητα σχέδια και μείνετε συντονισμένες, έρχονται ακόμα περισσότερα!

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">