Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Spring Bags Full Of Colors

Η άνοιξη είναι μία εποχή που μας καλεί να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να προσθέσουμε σε αυτή νέα κομμάτια. Ο καλύτερος τρόπος για αυτό δεν είναι άλλος από μία καινούργια τσάντα.

Spring Bags Full Of Colors

Η άνοιξη είναι μία εποχή που μας καλεί να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να προσθέσουμε σε αυτή νέα κομμάτια. Ο καλύτερος τρόπος για αυτό δεν είναι άλλος από μία καινούργια τσάντα. Οι γυναικείες ανοιξιάτικες τσάντες είναι ιδανικές για την εποχή αυτή καθώς συνδυάζουν στυλ και πρακτικότητα.

Για τις γυναίκες, οι τσάντες αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Από τις μικρότερες clutch τσάντες για τις βραδινές σας εξόδους, μέχρι τις μεγάλες tote τσάντες για την καθημερινότητά τους, υπάρχει μια τσάντα για κάθε περίσταση. Μια ανοιξιάτικη τσάντα πρέπει να είναι ελαφριά και ευέλικτη, καθώς οι ημέρες είναι πιο ζεστές και οι δραστηριότητες περισσότερες.

Τη φετινή άνοιξη, οι τσάντες που ξεχωρίζουν είναι οι μικρότερες shoulder bags σε ζωηρά χρώματα. Αυτές οι τσάντες είναι ιδανικές για μια βόλτα στην πόλη, όταν χρειάζεστε μόνο τα απαραίτητα αντικείμενα. Στη συλλογή μας θα βρείτε την MUST HAVE shoulder bag της σεζόν σε υπέροχα ανοιξιάτικα χρώματα και μοναδική τιμή. Μη διστάσετε να φορέσετε την συγκεκριμένη τσάντα τόσο με casual looks όσο και με μία funky εμφάνιση.

 

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, οι βραδινές εμφανίσεις έχουν την τιμητική τους. Άλλωστε οι ανοιξιάτικες βραδινές βόλτες έχουν πάντα μια καλή ιστορία να πουν. Η βραδινή σας εμφάνιση δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια λαμπερή τσάντα με στρας. Αυτή η εποχή του χρόνου είναι ιδανική για να προσθέσετε λίγη λάμψη στις εμφανίσεις σας και τίποτα δεν κάνει αυτό το έργο καλύτερα από μια τσάντα με στρας. Ανακαλύψτε την πανέμορφη τσάντα πουγκί με στρας = διαλέξτε το δικό σας αγαπημένο ανάμεσα σε 5 χρώματα και αποκτήστε μία λαμπερή εμφάνιση με ένα απλό βήμα.

Για ακόμα περισσότερες λαμπερές εμφανίσεις, ανακαλύψτε σε 6 χρώματα μία τσάντα χειρός με στρας που έχει ήδη κάνει τις πρώτες τις εμφανίσεις μέσα από τα IT GIRLS. Επιλέξτε το χρώμα που σας εκφράζει και κάντε τη δική σας τώρα σε χαμηλότερη τιμή.

Τέλος, ένα διαχρονικό σχέδιο επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Μία τσάντα χειρός πουγκί που δημιουργήθηκε με σκοπό να τραβάει τα βλέμματα καθώς συνδυάζει μεταλλιζέ ύφασμα και λουράκι διακοσμημένο με στρας. Εμείς ξεχωρίσαμε τη μωβ καθώς συνδυάζει μωβ μεταλλιζέ ύφασμα με διακοσμητικά του ιδίου χρώματος στο λουράκι της. Μία ματιά θα σας πείσει.

Φέτος δίνουμε στην άνοιξη την λάμψη που της αξίζει.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">