Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Τα αγαπημένα σου sneakers θα σε σώσουν και πάλι. Πώς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας!

Για αυτή την χρονιά έχουμε επιλέξει ότι πιο μοντέρνο και βολικό υπάρχει στα γυναικεία sneakers και είμαστε σίγουροι ότι ούτε κι εσύ θα μπορέσεις να αντισταθείς!

Τα αγαπημένα σου sneakers θα σε σώσουν και πάλι. Πώς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας!

Κάθε φορά που ακούς τις μαγικές λέξεις “Fred sneakers‘’δεν μένεις ασυγκίνητη… Ειδικά αυτή την χρονιά έχουμε επιλέξει ότι πιο μοντέρνο και βολικό υπάρχει και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αντισταθείς.

Δε χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα στα τόσα πολλά cool γυναικεία χειμερινά sneakers αφού οι προσιτές τιμές τους θα σου επιτρέψουν να πάρεις παραπάνω από ένα!

 

Τα ‘’αθλητικά παπούτσια’’ με τις μοδάτες σόλες  είναι το must have του χειμώνα και ταιριάζουν απόλυτα με τη mini δερμάτινη φούστα.

Είτε επιλέξεις κλος ή στενή γραμμή σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Συνδύασέ τη με ασπρόμαυρη μαρινιέρα ή με χοντρής πλέξης πουλόβερ για τις πιο κρύες ημέρες.

Για τις πρωινές ώρες προτίμησε τα Bow που ενώ δεν τα λες ακριβώς sneakers φλερτάρουν έντονα με τα μποτάκια ,η άνεση τους θα σε κάνει να μην θέλεις να τα βγάλεις από τα πόδια σου. Για το βράδυ που θέλεις λίγους παραπάνω πόντους τα Vault είναι η ιδανική επιλογή.

Το εξωτερικό τους τακούνι με την ασημί λεπτομέρεια  σου χαρίζει ύψος αλλά και σταθερότητα.

 

Γυναικεία sneakers & ανδρόγυνο Look - Ότι πιο elegant!

 

συνδυασμός γυναικεία χειμερινά sneakers με ανδρόγυνο look

 

Τα υπέροχα Hyperion είναι η βάση για να χτίσεις ένα εντυπωσιακό ανδρόγυνο look. Στο δρόμο που χάραξε η Μάρλεν Ντίτριχ προχώρα δυναμικά με ένα φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι και ένα αέρινο πουκάμισο.

Αν είσαι λάτρης του ασπρόμαυρου τα Ether θα είναι το 2ο ζευγάρι που θα μπει στη ντουλάπα σου. Ολοκλήρωσε το ανδρόγυνο στιλ με γυναικεία φινέτσα φορώντας καπέλο και oversized παλτό.

 

Το τέλειο τρίπτυχο jeans -T-shirt - Γυναικεία sneakers

 

συνδυασμός γυναικεία sneakers με τζιν παντελόνι και μπλουζάκι

 

Το τρίπτυχο jeans / T-shirt / sneakers είναι σίγουρα ένας από τους αγαπημένους σου συνδυασμούς! Και είναι λογικό γιατί με αυτό το outfit νιώθεις άνετη και cool αφού τα αθλητικά κατέχουν πλέον σημαντική θέση στις στιλιστικές επιλογές όλων των fashion bloggers.

Αντί για T-shirt φόρεσε oversized πουκάμισο για πιο sophisticated look και συνδύασέ το με ripped jeans. Τα ασπρόμαυρα Sten είναι τα sneakers που θα απογειώσουν και την πιο απλή εμφάνιση.

Aν πάλι είσαι πιο rock τύπος, τα Sneeky θα δώσουν τον grunge αέρα στην εμφάνισή σου.

Αν τώρα είσαι άνθρωπός της λάμψης και δεν αποχωρίζεσαι τα στρας έχουμε για εσένα τα super OYAOY λαμπερά sneakers που φορώντας τα θα κάνεις την μέρα -νύχτα και ανάποδα. OpalDariaBound σε περιμένουν.

Συνδύασέ τα με ένα μικρό μαύρο φόρεμα, αν θέλεις την ασφαλέστερη σίγουρη επιλογή ή για μια πιο τολμηρή αντίθεση φόρεσέ  τα με χοντρό καλσόν οπάκ και ασπρόμαυρο ταγιέρ pied de poule.

Η φετινή συλλογή των sneakers μας έχει αρχίσει να γίνεται το talk of the town στα γυναικεία παπούτσια! Ανακάλυψε τα όλα.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">