Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

SUMMER SALE IS ON!

Είναι γεγονός, ο Αύγουστος είναι εδώ με χαμηλές τιμές και σχέδια που θα σας δελεάζουν ξανά και ξανά. Εκπτώσεις έως -60%,are you ready?!

SUMMER SALE IS ON!

SUMMER SALE IS ON!

 

HOT SALES ALERT!

 

Είναι γεγονός, ο Αύγουστος είναι εδώ, φτάσαμε και επίσημα στην καρδιά του καλοκαιριού. Όλες οι σκέψεις του χειμώνα για τις καλοκαιρινές διακοπές θα γίνουν τώρα πραγματικότητα. Βήμα πρώτο, κάνουμε τις τελευταίες αγορές μας και φτιάχνουμε τη βαλίτσα των διακοπών. Πόσο εύκολο θα είναι αυτές οι αγορές να είναι οι τελευταίες; Μάλλον καθόλου, και εμείς λοιπόν ερχόμαστε να το κάνουμε πιο δύσκολο με τιμές τόσο χαμηλές και σχέδια τόσο ωραία που σίγουρα θα σας δελεάζουν ξανά και ξανά. Εκπτώσεις έως -60%,are you ready?!

Καλοκαιρινές εκπτώσεις, καλοκαιρινά ψώνια!

 

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι εδώ. Στο eshop μας αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στυλ εδώ θα βρεις σίγουρα σχέδια που θα λατρέψεις.  Ανακαλύψτε σανδάλια σε τιμές που ξεκινούν από 14,90. Γυναικεία σανδάλια για όλη την ημέρα, σε υπέροχα χρώματα και σε ποικίλα σχέδια που εξυπηρετούν από μία καθημερινή βόλτα έως και μία λαμπερή βραδινή εμφάνιση. Ακόμα, οι χαμηλότερες τιμές της σεζόν και στις πλατφόρμες αλλά και στα πέδιλα με τακούνι για να αποκτήσετε χωρίς ενοχές τα σχέδια που ξεχωρίσατε.

 

Για τις πιο άνετες βόλτες στο νησί, στην πόλη ή όπου έχετε επιλέξει να περάσετε τον τελευταίο αυτό μήνα του καλοκαιριού, μην ξεχάσετε να ρίξετε μία ματιά στα μοκασίνια, τα loafers αλλά και τα ανατομικά μας σχέδια. Οι τιμές θα σας σοκάρουν.

 

Οι εκπτώσεις δεν σταματάνε εδώ, οι χαμηλές τιμές μας θα σας ξετρελάνουν και στα τσόκαρα, που είναι μία από τις φετινές τάσεις, στα sport sandals που συνεχίζετε να λατρεύετε σταθερά κάθε χρόνο αλλά και στα καλοκαιρινά μας αθλητικά. 



Εκπτώσεις και στις τσάντες! Δεν χρειάζεται 2η σκέψη, μόνο μία ματιά στη συλλογή μας και θα βρεις σε σοκ τιμή την αγαπημένη σου τσάντα παραλίας, την τσάντα για την πρωινή σου βόλτα που σίγουρα θα χρειαστεί να κοιτάξεις ξανά και ξανά μέχρι να αποφασίσεις το χρώμα που θα επιλέξεις, αλλά και τη βραδινή σου τσάντα για να συμπληρώσεις τα σύνολα που έχεις επιλέξει να ντύσουν τις καλοκαιρινές αυτές βραδινές βόλτες. Είναι άλλωστε οι αναμνήσεις που θα πάρεις μαζί σου το χειμώνα που έρχεται. 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">