Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Keepfred προσφορές – εκπτώσεις & Hot Deals! Απόκτησε τα όλα!

Ένα FRED δεν είναι ποτέ αρκετό ,είμαστε σίγουροι. Με την ευκαιρία των εκπτώσεων μπορείτε να πάρετε μερικά ακόμα ζευγάρια και να γεμίσετε την ντουλάπα σας με τα trend του καλοκαιριού στα γυναικεία παπούτσια.

Keepfred προσφορές – εκπτώσεις & Hot Deals! Απόκτησε τα όλα!

Ένα FRED δεν είναι ποτέ αρκετό ,είμαστε σίγουροι. Με την ευκαιρία των εκπτώσεων μπορείτε να πάρετε μερικά ακόμα ζευγάρια και να γεμίσετε την ντουλάπα σας με τα trend του καλοκαιριού στα γυναικεία παπούτσια.

Εξ’ άλλου στην Ελλάδα το καλοκαίρι κρατάει( σχεδόν ) για πάντα. Περιπλανηθείτε στο e-shop μας και δείτε τις υπέροχες προσφορές μας που ξεκινούν από 19 ευρώ.

Αν είστε τυχερές θα βρείτε τελευταία νούμερα με εκπτώσεις έως και 60 %. Επίσης είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνετε το καλύτερο δώρο του καλοκαιριού στην μαμά σας στην αδελφή σας ή στην κολλητή σας, που κάθε φορά που σας βλέπει με τα FRED  σας λέει ‘’μα τι ωραία παπούτσια που φοράς’’.

Επιστροφή στα 70’ς με βινύλιο επί ποδός!

 

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες ασχολούνται με τον χώρο της μόδας ανακαλύπτοντας και επιλέγοντας έτσι πιο παιχνιδιάρικα και εκκεντρικά στυλ.

Τα παπούτσια από pvc αποτελούν  ένα τεράστιο trend και μια από τις πιο τολμηρές επιλογές που μπορείτε να κάνετε !

Αποτελούν αδιαμφησβήτητα fashion statement και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας απολαμβάνουν να δημιουργούν πάνω σε αυτό το υλικό.

Εσείς με την σειρά σας απολαμβάνετε να τα φοράτε και να τα συνδυάζετε  με τα αγαπημένα σας outfit!

Στα FRED θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από παπούτσια βινυλίου σε τιμές που ξεκινούν από τα 29 ευρώ!

 

Υπέροχα γυναικεία σανδάλια σε προσφορές για τα ωραιότερα νησιά

 

γυναικεία σανδάλια keepfred σε προσφορά

 

 

Δεν υπάρχει τίποτα που να φωνάζει πιο πολύ καλοκαίρι από τα γυναικεία σανδάλια. Τα SIFNOS είναι η απόλυτη μίξη trend and classic.

Είναι μόδα που όμως τείνει να γίνει κλασσική. Αν δεν υπάρχει  ένα τουλάχιστον χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας κινδυνεύετε με πρόστιμο από την Fashion Police.

Όμως όλα μας τα γυναικεία σανδάλια είναι υπέροχα .Αυτός είναι και ο λόγος που τους δώσαμε τα ονόματα Ελληνικών νησιών.

Δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Patmos, Mykonos, Santorini ,Naxos ,Milos… Απλά υπέροχα!

Επίσης πιάνουν τόσο λίγο χώρο στην βαλίτσα των διακοπών σας που δεν θα προβληματιστείτε καθόλου.

Πάρτε μαζί σας 2,3 ή 4 για να μην μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους από τα πόδια σας. Οι χαμηλές τιμές σας το επιτρέπουν.

 

Θηλυκότητα = Τακούνι - Τελεία και παύλα

 

πέδιλα με χοντρό τακούνι προσφορές keepfred

 

Κορίτσια κακά τα ψέματα, η θηλυκότητα και η πιο sexy πλευρά σας  θέλει τακούνια  δεν μπορούμε να το αρνηθούμε.

Το ξέρουμε ότι παλεύετε μέσα σας κάθε φορά που επιλέγετε την καθημερινή σας εμφάνιση γιατί τα flat  είναι άνεση και τα τακούνια χαρά.

Η καλύτερη απάντηση σε αυτό είναι πέδιλα με τακούνι χοντρό.

Η φετινή FRED COLLECTION στα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι απλά υπέροχη. Με ύψη που ξεκινούν από 4 εκατοστά και φτάνουν μέχρι τα 10 θα βρείτε σίγουρα αυτά που θα σας δώσουν την μεγαλύτερη άνεση.

Όσο για τα σχέδια δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Μονόχρωμα, croco, snake print, μαύρα, άσπρα, μπλε, της άμμου αλλά και της ‘’βρεγμένης ‘’ άμμου…Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Οι τιμές τους δε, είναι τόσο καλές και σε μοναδικές προσφορές που μόλις τα δείτε δεν θα διστάσετε να πάρετε 2 ζευγάρια γιατί η μόδα σε αυτά δεν φεύγει ποτέ!

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">