Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

The talk of the town!

Μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα , μήπως είναι η ώρα να αγοράσεις το σχέδιο που έχεις στα favorites εδώ και καιρό;

The talk of the town!

Μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και με το κρύο να έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας ήρθε η ώρα να αγοράσεις επιτέλους το σχέδιο που έχεις στα favorites εδώ και καιρό.

 Η παντόφλα με σχέδιο και γουνάκι  που αποτελεί έναν από τους λόγους που περιμέναμε τον χειμωνιάτικο καιρό πως και πως. Ανακάλυψε το τώρα στο site μας σε πολλά χρώματα, το All time classic μπεζ χρώμα που μπορείτε να συνδυάσετε με τα πάντα, το χακί με κεντητές λεπτομέρειες στο πάνω μέρος, καφέ, μαύρο και πολλά άλλα, και σε δίπατο για ακόμα περισσότερη άνεση. Η εφαρμογή του είναι slip – on.  Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο ζεστό είναι το σχέδιο αυτό. Μη ξεχάσεις να τσεκάρεις και την δίπατη παντόφλα με γουνάκι και  λάστιχο  που είναι άλλη μία hot επιλογή. Για το στυλ σε αφήνουμε να το αποφασίσεις εσύ καθώς μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους και να δώσουν ένα cozy – comfort στοιχείο στα look  σου. Η πιο κλασσική εκδοχή, το μαύρο δίπατο μποτάκι με γουνάκι που θα συνδυάζεις με τα πάντα καθημερινά είναι τώρα σε τιμή που δε θα μπορείς να αντισταθείς. Το ίδιο σχέδιο, δίπατο μποτάκι με εσωτερική γούνα λίγο πιο ψηλό στον αστράγαλο είναι άλλη μία κλασσική επιλογή που θα βρεις στο eshop μας.

Εάν θέλεις ακόμα μία επιλογή για ένα ζεστό μποτάκι με γουνάκι, σου προτείνουμε από τα νέα μας αγαπημένα το μποτάκι με διακοσμημένο γουνάκι σε καφέ χρώμα. Τέλος, το μποτάκι με ενιαία εφαρμογή και εσωτερικό γουνάκι σε 4 χρώματα και μοναδική τιμή, είναι μία ακόμα επιλογή.

 Θέλεις να τα κρατήσεις για εσένα ή να είναι το δώρο στην καλύτερη σου φίλη για το secret Santa; Εάν δεν μπορείς να αποφασίσεις η τιμή τους είναι τόσο καλή που μπορείτε φέτος να τα χαρείτε και οι δύο. Φόρεσε τα πρωί με φόρμα t-shirt και το αγαπημένο σου jacket και κάνε τις βόλτες σου για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια ζεστά και αναπαυτικά.

 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">