Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Η Φθινοπωρινή τάση που θα σου χαρίσει διαχρονική κομψότητα.

Οι τάσεις της μόδας κάθε χρόνο έρχονται και παρέρχονται, ορισμένα στυλ όμως αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου.

Η Φθινοπωρινή τάση που θα σου χαρίσει διαχρονική κομψότητα.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχετε σίγουρα ακούσει το  Mary Jane, ένα τέτοιο κλασικό σχέδιο που παραμένει μια αγαπημένη επιλογή υποδημάτων εδώ και δεκαετίες. Αρχικά σχεδιάστηκαν για παιδιά και χαρακτηρίζονταν από το κλείσιμο τους με λουράκι, τη στρογγυλεμένη μύτη και τα χαμηλά τακούνια. Με την πάροδο του χρόνου, τα παπούτσια Mary Jane εξελίχθηκαν για να απευθύνονται σε ενήλικες και ο σχεδιασμός τους διαφοροποιήθηκε, ενσωματώνοντας διάφορα ύψη τακουνιού αλλά και υλικά.

Με τον διαχρονικό σχεδιασμό και την ευελιξία τους, τα παπούτσια Mary Jane έχουν βρει σίγουρα  το δρόμο τους στις καρδιές και τις ντουλάπες των Fashion Lovers όλων των ηλικιών.

The new era

Στη φετινή μας φθινοπωρινή συλλογή θα βρείτε το κομψό αυτό σχέδιο που ξεχωρίζει, σε διάφορες παραλλαγές. Στις εβδομάδες μόδας του φθινοπώρου είχε ξεχωριστή θέση και έντονη προβολή μέσα από ιδιαίτερα street styles των θαμώνων.

Γοβάκια λουστρίνι με διπλή μπαρέτα σε ύφασμα λουστρίνι και 3 χρώματα, μία επιλογή συνώνυμη της κομψότητας και ένα σχέδιο που μπορεί να απογειώσει όλες σας τις εμφανίσεις και να δώσει ένα ιδιαίτερο ύφος σε ένα corporate every day look.

 

Στη νέα συλλογή θα βρείτε ακόμα, μπαλαρίνες με λάστιχο χιαστί και λεπτομέρεια με φιογκάκι, καθώς και μπαλαρίνες με μπαρέτα που αγκαλιάζουν το πόδι, διακοσμημένη με πέτρες.  Ξεχάσαμε να αναφέρουμε την άνεση καθώς το κλείσιμο με λουράκι των παπουτσιών Mary Jane όχι μόνο προσθέτει μια νότα γοητείας αλλά παρέχει επίσης εξαιρετική υποστήριξη και άνεση.

 

Ιδιαίτερο modern twist αποτελεί η ψηλή γόβα  λουστρίνι με διπλή μπαρέτα και χοντρό τακούνι που μπορεί να αποτελέσει σίγουρα μία σύγχρονη εκδοχή του κλασσικού Mary Jane.

Μία ακόμα νέα πρόταση αποτελεί το σχέδιο με τρακτερωτή σόλα , χοντρό τακούνι και στρογγυλεμένη μύτη που συνδυάζεται τέλεια με τα πάντα.

 

Η φθινοπωρινή μας συλλογή περικλείει ένα τεράστιο φάσμα επιλογών που συνδυάζουν το διαχρονικό στυλ με τη σύγχρονη αισθητική. Ανακαλύψτε τα και αποκτήστε τα δικά σας αγαπημένα all time classics.

 

 

 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">