Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Season's Best Of

Οι προτάσεις στη μόδα δεν σταματάνε ποτέ. Κάθε σεζόν, οι συλλογές μας εμπλουτίζονται με περισσότερα σχέδια και παρουσιάζονται επιλογές για όλα τα γούστα.

Season's Best Of

Οι προτάσεις στη μόδα δεν σταματάνε ποτέ. Κάθε σεζόν μέσα από συλλογές οι οποίες έχουν όλο και περισσότερα σχέδια και προτάσεις προσπαθούμε πάντα να παρουσιάζουμε επιλογές για όλα τα γούστα. Έτσι, για μία ακόμα φορά διαλέξαμε για εσάς μια σειρά από σχέδια που είμαστε σίγουροι ότι θα ξεχωρίσετε.

Sneakers

Ξεκινώντας με τα αγαπημένα όλων, κάθε εποχή, φυσικά τα sneakers. Το παπούτσι που μπορεί κανείς να βάλει από το πρωί έως το βράδυ αλλά και να συνδυάσει με κάθε λουκ. Στη συλλογή μας θα βρείτε sneakers σε μοναδικά χρώματα. Θα βρείτε μεταξύ άλλον σχέδια με στρας, με κορδόνια ή και χωρίς. Αθλητικά με υπερυψωμένο πάτο και στρας για να φοράτε το πιο άνετο παπούτσι στην πιο εντυπωσιακή εκδοχή του. Ακόμα, θα βρείτε μία νέα σειρά από πάνινα αθλητικά παπούτσια με κορδόνια σε υπέροχα χρώματα και χαμηλή τιμή. Εμείς ξεχωρίσαμε το λιλά. Ανακαλύψτε τα και αποκτήστε το δικό σας αγαπημένο. Αξίζει ακόμα να δοκιμάσετε από τη νέα μας συλλογή τα αθλητικά από ελαστικό ύφασμα τα οποία έχετε ξεχωρίσει από όταν κυκλοφόρησαν.



Oxfords

Τα oxfords φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν. Για μία ακόμα σεζόν είναι εδώ και αποτελούν must have σχέδιο. Από το πρωί στο γραφείο έως μία βραδινή έξοδο, είναι μία επιλογή που δε θα σας απογοητεύσει. Βρείτε τώρα σε χαμηλές τιμές oxfords απλά, σε σουεντ ή λουστρίνι . Ακόμα, βρείτε σχέδια διακοσμημένα με αγκράφες, χρυσά ή μεταλλικά στοιχεία που κάνουν το παπούτσι πιο ιδιαίτερο και κομψό. Loafers με τακούνι είναι μία ακόμα επιλογή από τη συλλογή μας όπως και τα loafers με χοντρό πάτο ή τα μοκασίνια με ενσωματωμένη κάλτσα. Ρίξτε μία ματιά και οι επιλογές που θα βρείτε θα σας εντυπωσιάσουν.



Μπαλαρίνες

Για κάθε κομψό ντύσιμο που θέλετε να συνδυάσετε με την κατάλληλη μπαλαρίνα δεν έχετε παρά να ψάξετε καλά τη νέα μας συλλογή. Μοναδικό νέο σχέδιο, μπαλαρίνες με διακοσμητικές πέτρες  σε μοναδική τιμή. Λουστρίνι μπαλαρίνα με διακοσμητικό σχέδιο στο πάνω μέρος που θα προσθέσει λάμψη στην εμφάνιση σας. Μία άλλη ξεχωριστή πρόταση αποτελεί ένα εντυπωσιακό σατέν mule με φάσα από ασημί στρας που μπορείτε τώρα να βρείτε σε χαμηλότερη τιμή. Για εσάς που λατρεύετε την κομψότητα βρείτε εδώ αυτό ακριβώς που αναζητάτε. 




Μείνετε συντονισμένες για ακόμα περισσότερα νέα φανταστικά σχέδια στις συλλογές που έρχονται.



 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">