Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Πετάω! Τι παπούτσια χωράνε να πάρω στο ταξίδι μου;

Κανονίσατε ένα ταξίδι χειμωνιάτικο; Τέλεια! Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα την στιγμή που οι διακοπές έχουν τελειώσει και όλοι είναι στις δουλειές τους. Το μόνο ‘’μικρό‘’ μειονέκτημα είναι η βαλίτσα μας.

Πετάω! Τι παπούτσια χωράνε να πάρω στο ταξίδι μου;

Κανονίσατε ένα ταξίδι χειμωνιάτικο; Τέλεια. Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα την στιγμή που οι διακοπές έχουν τελειώσει και όλοι είναι στις δουλειές τους.

Το μόνο ‘’μικρό‘’ μειονέκτημα είναι η βαλίτσα μας.

Τα χειμωνιάτικα ρούχα και τα γυναικεία παπούτσια μας πιάνουν πολύ περισσότερο χώρο από τα καλοκαιρινά.

Στις θερινές διακοπές μπορούμε να γυρνάμε όλη μέρα με ένα ζευγάρι  σανδάλια και ένα ζευγάρι πέδιλα για το βράδυ και είμαστε super.

Τον χειμώνα πρέπει να σκεφτούμε το κρύο, την βροχή, την άνεσή μας για να περπατάμε όλη μέρα αλλά και την κομψότητα γιατί όπως λένε Firstbeawoman.

Aν μάλιστα σκεφτείς ότι πρέπει να χωρέσεις και τα πουλόβερ, μπουφάν κ.λ.π συν τα ψώνια που θα κάνεις από εκεί, είναι παιχνίδι για δυνατούς λύτες.

Ας δούμε λοιπόν τους προορισμούς σας και θα σας προτείνουμε τα καλύτερα παπούτσια για κάθε περίσταση.

 

Παπούτσια κατάλληλα για μεγάλες μητροπόλεις, the art of travelling!

 

ανετα και στιλατα γυναικεια παπουτσια για ταξιδι

 

 

Τα ταξίδια στις μεγάλες μητροπόλεις, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο είναι πάντα μια συνάντηση με το καινούργιο, το κομψό, την μόδα και το στυλ.

Σε όποια πόλη και να πάτε δεν μπορείτε να υστερείτε από τις κομψές γυναίκες που κυκλοφορούν εκεί.

5ΤΗ avenue -Avenue Montaigne -Regent street σας περιμένουν να τις περπατήσετε με στυλ και αυτοπεποίθηση.

Μην προβληματίζεστε δεν χρειάζονται πολλά, ένα ζευγάρι μποτάκια flat ή ένα ζευγάρι γυναικείες μπότες με τακούνι  θα καλύψουν όλες τις στυλιστικές σας ανάγκες.

Το Piano black leather είναι αυτό που χρειάζεστε για τις πρωινές σας βόλτες στα μαγαζιά, στα καφέ και στα αξιοθέατα.

Αναπαυτικά κομψά και πάνε με όλα. Είναι ωραία με τα βολικά παντελόνια που όλοι προτιμάμε στα ταξίδια αλλά και με φορέματα και φούστες.

Όσο για τις βραδινές σας εξορμήσεις οι Bergamo black είναι ότι πρέπει.

Είναι σουέντ και έτσι με ένα σωστό δίπλωμα δεν θα πιάσουν πολύ χώρο στην βαλίτσα σας. Tαυτόχρονα είναι οι μπότες που κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

 

Η Μαμά λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι!

 

παπουτσια για επαγγελματικο ταξιδι

 

 

Αγαπημένες ‘’γυναίκες καριέρας με οικογένεια’’ σας κατανοούμε απόλυτα και σας δανείζουμε τον ώμο μας για να ακουμπήσετε και να μοιραστείτε μαζί μας τον πόνο σας.

Ακούγεται τέλειο να ετοιμάζετε βαλίτσα για επαγγελματικό ταξίδι αλλά… μόνο στις ταινίες.

Στην πραγματική ζωή δουλεύεις μέχρι και την παραμονή του ταξιδιού σου, γυρίζεις σπίτι σου πτώμα και έχεις να διευθετήσεις το πρόγραμμα του σπιτιού και της οικογένειας για τις ημέρες που θα λείπεις και αργά  το βράδυ να ετοιμάσεις την βαλίτσα σου.

Άσε τα παπούτσια σε εμάς. Ένα μποτάκι με χοντρό τακούνι για τα πρωινά meetings, συμβούλια, συναντήσεις και ένα σούπερ θηλυκό μποτάκι με τακούνι στιλέτο και διαφάνεια που θα συντηρήσει επάξια τον μύθο της σούπερ woman που τα καταφέρνει να είναι manager και θηλυκό ταυτόχρονα. Βάλε αυτά τα δύο στην βαλίτσα σου και φύγε ξένοιαστη και αεράτη.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">