Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Παπούτσια με κοχύλια! Εσείς ακούτε τον ήχο της θάλασσας;

Η μόδα φέτος δεν ρωτάει αλλά προστάζει...Κοχύλια! Τα FRED που σας συστήνουν κάθε χρόνο τις τάσεις της μόδας δεν θα μπορούσαν να μην διαλέξουν για εσάς τα ομορφότερα σανδάλια και flatforms με κοχύλια.

Παπούτσια με κοχύλια! Εσείς ακούτε τον ήχο της θάλασσας;

Η μόδα φέτος δεν ρωτάει αλλά προστάζει...Κοχύλια!

Τα FRED που σας συστήνουν κάθε χρόνο τις τάσεις της μόδας δεν θα μπορούσαν να μην διαλέξουν για εσάς τα ομορφότερα γυναικεία παπούτσια, σανδάλια και flatforms με κοχύλια.

Πήραμε τα αγαπημένα σας σανδάλια ,αυτά που σας πάνε σε υπέροχες καλοκαιρινές παραλίες και προσθέσαμε τα ωραιότερα κοχύλια. Η τάση για κοχύλια ξεκίνησε στα μεγαλύτερα fashion shows με κολιέ για τον λαιμό.

Την υιοθέτησαν αμέσως όλες οι γνωστές bloggers παγκοσμίως και αρχίσαμε να τα βλέπουμε σε όλους τους οίκους του εξωτερικού. Δεν θα μπορούσαμε να μην τα φέρουμε και σε εσάς.

Εμείς στην Ελλάδα έχουμε τα ωραιότερα ατελείωτα καλοκαίρια και στην FRED τα ωραιότερα παπούτσια με κοχύλια, γιατί μπορούμε και το αξίζετε.

 

SHE is behind every SHELL

 

Σανδάλια με κοχύλια Keepfred

 

 

Τα κοχύλια είναι ένα από τα πράγματα που φέρνεις πίσω σπίτι γυρνώντας από τις διακοπές. Δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς αυτά και υπάρχει πάντα μια ανάμνηση που τα συνοδεύει.

Φόρεσε τα τόσο chic Maui και φτιάξε την ανάμνηση Καλοκαίρι 2019 !Μην ξεχαστείς όμως, δεν είναι μόνο για βόλτες στην παραλία. Αναμνήσεις φτιάχνουμε και στην πόλη. Βόλτα για ποτό ,ηλιοβασίλεμα στο νησί, καλοκαιρινό σινεμά.

Είναι σανδάλια ‘’πασπαρτού’’ που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε είδους περίσταση. Kαι τέλος με το συγκεκριμένο  ζευγάρι σανδάλια δεν χρειάζεσαι άλλα αξεσουάρ -παπούτσια -κόσμημα όλα σε ένα. Αρκεί ένα κοκαλάκι στα μαλλιά.

 

Κοχύλια και flatforms = Άνεση και στυλ

 

Flatforms με κοχύλια Keepfred

 

‘’Ψάχνοντας για κοχύλια’’με άνεση και στυλ. Ξέρουμε ότι θέλετε να είστε πάντα στην μόδα αλλά η μόδα δεν είναι πάντοτε βολική.

Αυτό όμως δεν ισχύει για τα FRED.Εμείς σκεφτόμαστε πάντα εκτός από το ωραίο και το δίδυμο βολικό -άνετο ,και μας βγαίνει.

Φροντίζουμε για εσάς που τα ίσια παπούτσια δεν είναι στις προτιμήσεις σας και παντρεύουμε την απόλυτη τάση με την απόλυτη άνεση. Flatforms με κοχύλια!

Τα Flatforms (συνδιασμός flat+πλατφόρμας)είναι τα πιο ξεκούραστα παπούτσια. Με τακούνι ύψους 4 εκατοστών σας δίνουν την δυνατότητα να τα φοράτε όλη μέρα, χωρίς να κουραστείτε λεπτό.

Φανταστείτε τα με ένα ωραίο αεράτο καλοκαιρινό φόρεμα ή φούστα ,αλλά και με κάπρι παντελόνια και τα δροσερά σορτσάκια σας.

 

Your favorite cocktail: Fred on the Rocks

 

Παπούτσια με κοχύλια άνεση και στιλ

 

Οn the rocks !Αφεθείτε χαλαρές και ονειρευτείτε με διάθεση ταξιδιάρικη ,καλοκαιρινή, χαρούμενη. Φορέστε σανδάλια με κοχύλια, πέδιλα με snake print, flatforms, πλατφόρμες, sneakers καλοκαιρινά, εσπαντρίγιες αλλά ίσως και ξυπόλητες…

Η συνταγή για τα καλοκαιρινά όνειρα ,ας μην λέμε ψέματα,δεν θέλει παπούτσια απαραίτητα.Τα must  είναι ήλιος, θάλασσα, Αιγαίο, καρπούζι ,beach bars, θερινά σινεμά, Αυγουστιάτικη πανσέληνος, πλοίο της γραμμής ,σκηνές για ελεύθερο κάμπινγκ ,αλμυρίκια για σκιά και cocktails on the rocks.Αφεθείτε ελεύθερες!

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">