Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Καλοκαιρινές Προσφορές

Καλά καταλάβατε, οι καλοκαιρινές προσφορές είναι εδώ και εμείς έχουμε για εσάς χαμηλότερες τιμές σε όλα τα αγαπημένα σας σχέδια έως και -30%.

Καλοκαιρινές Προσφορές

Μην χάσετε τώρα αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τα σχέδια που ξεχωρίσατε σε ασύγκριτα χαμηλές τιμές. Βρείτε στη συλλογή μας όλες τις hot τάσεις της σεζόν.

 

Πέδιλα με τακούνι

 

Τα πέδιλα με τακούνι είναι μέσα στις κατηγορίες που έχετε ξεχωρίσει και πως αλλιώς θα γινόταν τη στιγμή που ανάμεσα τους μπορεί κανείς να βρει αμέτρητα σχέδια για κάθε γούστο. Ανακαλύψτε μία μεγάλη ποικιλία που έχει δημιουργήσει μία συλλογή η οποία συμπεριλαμβάνει όλες τις τάσεις που πρωταγωνιστούν φέτος το καλοκαίρι. Τώρα, για πρώτη φορά θα βρείτε ανάμεσα τους σχέδια σε πολύ χαμηλές τιμές. Προλάβετε τα πέδιλα με τακούνι που ξεχωρίσατε πριν εξαντληθούν! Hurry up!

 

Καλοκαιρινές Πλατφόρμες

 

Καλοκαιρινές πλατφόρμες από 25ε. Τιμές μοναδικές για να αποκτήσετε όλες τις καλοκαιρινές πλατφόρμες που ονειρεύεστε να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές σας βόλτες. Εκπληκτικές πλατφόρμες με φουλάρι σε υπέροχα χρώματα τώρα διαθέσιμες στα 32ε και αμέτρητα ακόμα σχέδια τώρα σε προσφορά. Ακόμα το σκέφτεστε;

 

Προσφορές στα Flatforms

 

Το συνώνυμο της άνεσης στα γυναικεία παπούτσια είναι τα flatforms, όταν αυτά καταφέρνουν να χαρίζουν και μοναδικό στυλ τότε ξέρετε σίγουρα ότι είναι το παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Τώρα μπορείτε να τα βρείτε από 26 μόνο ενώ θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα από πάρα πολλά διαφορετικά σχέδια, ανάμεσα τους θα βρείτε flatforms με αγκράφα διακοσμητική, με πέτρες με λουριά σε υπέροχα χρώματα και υλικά.

 

Τζελ σε τιμές ΣΟΚ

 

Από 17ε τώρα τα αγαπημένα σας τζελ. Τα πιο hot trends στα τζελ βρίσκονται στην καλοκαιρινή μας συλλογή και περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Σχέδια που έχετε ξεχωρίσει και σχέδια που εντυπωσιάζουν είναι στη συλλογή μας και οι τιμές στις καλοκαιρινές μας προσφορές είναι τόσο χαμηλές που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να ρίξετε μία ματιά.

 

Παντόφλες σε προσφορά

 

Τα τελευταία καλοκαίρια οι παντόφλες έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνιση τους ξανά. Εμείς διαλέξαμε και φέραμε φέτος στα Fred τα σχέδια που ξεχωρίζουν από τα έντονα χρώματα και τα μοναδικά διακοσμητικά τους, όπως αγκράφες, αλυσίδες κ.α . Ανακαλύψτε τις τώρα από 17ε και προλάβετε να τις κάνετε δικές σας πριν εξαντληθούν.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">