Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Ήρθε η Άνοιξη, ώρα για sneakers!

Η Άνοιξη είναι συνυφασμένη με τα χρώματα και στην νέα ανοιξιάτικη συλλογή μας, θα βρεις πολλά χρώματα σε υπέροχους συνδυασμούς και μοναδικά σχέδια.

 Ήρθε η Άνοιξη, ώρα για sneakers!



Ήρθε λοιπόν η περίοδος όπου τα sneakers  έχουν πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ντουλάπες όλων μας. Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Η συμβουλή μας; Βάλε λίγο χρώμα στη ζωή και τα outfits σου. Μην ξεχνάς, τα pastel είναι η μόδα φέτος και στη συλλογή μας θα βρεις αρκετά.

 

Είναι τάσεις, τα θέλουμε ΟΛΑ!

 

Τα sneakers είναι τάσεις, τα θέλουμε ΟΛΑ!

 

Chunky sneakers, αυτή είναι η επίσημη ονομασία, που ίσως δε γνώριζες, τα συγκεκριμένα όμως τα ξέρεις καλά. Είναι τα αθλητικά με τις έντονες σόλες που βλέπουμε παντού, σε κάθε πασαρέλα μεγάλων οίκων αλλά και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από τις σελίδες των πιο καλοντυμένων σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Πλαισιώνουν ιδανικά κάθε στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχει αποτελέσει statement κομμάτι και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθεί και να σε κάνει να ξεχωρίσεις είναι αμέτρητοι. Και το καλύτερο; Έχεις το τέλειο στυλ κερδίζοντας και λίγο ύψος.

 

Αν ακόμα δεν είσαι έτοιμη να εντάξεις ένα έντονο sneaker στην συλλογή σου, στα Fred έχουμε τη λύση, ή μάλλον τις αμέτρητες επιλογές μέσα από τις οποίες θα βρεις τη δική σου αγαπημένη επιλογή όποιο και αν είναι το στυλ σου. ChicSneakers σε πολλά σχέδια, χρώματα και μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων . Οι επιλογές είναι όλες εδώ, εσύ το μόνο που μένει να κάνεις είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου. Μονόχρωμα, χρωματιστά, με λεπτομέρειες ή και μποτάκια! Εσύ τι διάθεση έχεις σήμερα;

 

Τα σχέδια δεν τελειώνουν εδώ, αθλητικά κάλτσα, αν θες να ξεχωρίσεις αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη, σχέδια με κορδόνια ή και χωρίς αλλά και νέα σχέδια από τα sneakers με υπερυψωμένο πάτο , που έχετε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια. Τα αγαπάμε γιατί είναι άνετα, μας δίνουν ύψος και τα φοράμε από το πρωί έως το βράδυ. Στη φετινή μας συλλογή τους δώσαμε όσο χώρο τους αναλογεί, φέραμε πολλά και διαφορετικά σχέδια  Παραλλαγές σε υλικά αλλά και λεπτομέρειες.

 

 

All time classics

 sneakers keepfred


Η μόδα κάνει κύκλους, η τάσεις έρχονται και φεύγουν ξανά και ξανά. Υπάρχουν όμως κάποια κομμάτια που όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι πάντα εδώ, θα μπορούν να συνοδεύσουν πάντα ένα ντύσιμο προσθέτοντας τη δική τους πινελιά. Είναι τα canvas sneakers που όλοι έχουμε ξεχωρίσει επί σειρά ετών. Είσαι έτοιμη να σου ανακοινώσουμε τη φετινή ανοιξιάτικη προσθήκη που έχει κάνει το Fred σε ένα κατά τα άλλα πολύ κλασσικό σχέδιο; Μα φυσικά τα υπέροχα χρώματα που έχει διαλέξει για εσένα. Ακόμα, παραλλαγές σχεδίων, δίπατα αθλητικά  ή μποτάκια με χαμηλό ή τρακτεροτό πάτο. Τι περιμένεις; Ρίξε μία ματιά αν και θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις. Πολύχρωμα σχέδια για να δώσουν μία πινελιά χρώματος σε ένα ανοιξιάτικο σύνολο με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και το λευκό σου t-shirt, ή μονόχρωμο ώστε να συνοδεύσει τέλεια τα prints της άνοιξης που έχεις επιλέξει να φοράς.

 

 

Sneakers πάντα και παντού.  

 

Sneakers πάντα και παντού.

 

Όσο περνάνε τα χρόνια η βιομηχανία της μόδας ολοένα και μεγαλώνει, νέα brands παίρνουν τη δική τους θέση ενώ χιλιάδες άνθρωποι που ασχολούνται με την μόδα παραθέτουν τις δικές τους συμβουλές και προτάσεις μέσω των social media όπου κάνουν τον γύρω του κόσμου. Στυλ και απόψεις από κάθε γωνιά της γης. Ιδέες και έμπνευση, προτάσεις και συμβουλές. Μία αέναη πληροφορία που μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για τον καθένα να δώσει παραπάνω σημασία στο στυλ και το ντύσιμο που επιλέγει. Με μία έρευνα σε όλες αυτές τις πληροφορίες βγάλαμε ομόφωνα το εξής συμπέρασμα. Τα sneakers ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση, είναι στο χέρι σου να τα αναδείξεις. Αυτός ήταν ο λόγος που στη φετινή μας συλλογή τα παραπάνω έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και τόσο μεγάλη ποικιλία. Θα δυσκολευτείς να επιλέξεις αλλά σίγουρα θα βρεις το δικό σου Fred αγαπημένο σχέδιο.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">