Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Christmas Offers are On!

Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις μερικές ημέρες, η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου είναι εδώ και εμείς έχουμε να σας δείξουμε απίθανες προτάσεις!

Christmas Offers are On!

 

Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις μερικές ημέρες, η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου είναι εδώ και εμείς έχουμε να σας δείξουμε απίθανες προτάσεις σε χαμηλές τιμές. Οι
προσφορές των Χριστουγέννων έχουν ξεκινήσει, σχέδια από τη νέα μας συλλογή είναι τώρα διαθέσιμα σε χαμηλότερες τιμές, μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Christmas Offers are On.


Festive season – Festive looks 


Η νέα μας κατηγορία - Festive Looks - έχει να σας προτείνει μία σειρά από σχέδια ιδανικά για κάθε γιορτινή περίσταση. Ανάμεσα τους θα βρείτε γόβες με στρας, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, μποτάκια με στραςμποτάκια ψηλά, με φιάπα , με χοντρό ή λεπτό τακούνι με διακοσμητικά στοιχεία ή και απλά. Ντυμένα με στρας θα βρείτε
ακόμα μοκασίνια σε υπέροχο σχέδιο. Θα βρείτε μπότες σε διάφορα ύψη και σίγουρα ανάμεσα τους θα είναι και το σχέδιο που αναζητάτε. Οι προσφορές μας και τα υπέροχα σχέδια της φετινής μας συλλογής είναι σίγουρα ένας καλός λόγος να ρίξετε μία προσεκτική ματιά και ανακαλύψετε το δικό σας αγαπημένο σχέδιο.


Στη νέα μας κατηγορία θα ανακαλύψετε τις τσάντες  μας. Για όσες ακόμα δεν το έχετε καταλάβει, η συλλογή μας πλέον έχει τσάντες σε μεγάλη ποικιλία και απίθανα σχέδια που έχετε ήδη προλάβει να ξεχωρίσετε. Σε προσφορά θα βρείτε στην γιορτινή μας κατηγορία τσάντες σε απίθανα σχέδια και σε μοναδικά χρώματα.
Κόκκινη τσάντα χειρός με στρας σε χαμηλότερη τιμή που είναι με σιγουριά ένα από τα Christmasfavorites. Τσάντες μικρές μεταλλιζέ ή με στρας  σε ιδιαίτερα χρώματα που θα απογειώσουν τις γιορτινές, και όχι μόνο, εμφανίσεις σας. Η νέα μας συλλογή από τσάντες είναι εδώ και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.


Χριστουγεννιάτικες προσφορές σημαίνει δώρα σε χαμηλότερες τιμές. Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε μοναδικά δώρα για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Σε τιμές χαμηλότερες έως -50% θα ανακαλύψετε μοναδικά σχέδια, μεγάλη ποικιλία και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">