Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Cowboy Boots, welcome to Greece!

Τον προηγούμενο χειμώνα αυτά τα ιδιαίτερα γυναικεία παπούτσια έκαναν ένα φοβερό παγκόσμιο comeback, και συστήθηκαν και στο ελληνικό κοινό της μόδας! Είτε λοιπόν είστε από αυτές που τις αγάπησαν είτε από αυτές που δεν συγκινήθηκαν, οι cowboy boots είναι και φέτος εδώ ώστε να πείσουν και τις πιο επιφυλακτικές από εμάς!

Cowboy Boots, welcome to Greece!

Εντάξει ας είμαστε ειλικρινείς. Τα γυναικεία cowboy boots σίγουρα δεν είναι ένα παπούτσι συνυφασμένο με την Ελληνική κουλτούρα.

Μπορεί να τις έχουμε δει στις Αμερικάνικες ταινίες, μπορεί να έχουμε ντυθεί κάποια αποκριά καουμπόισσες αλλά η αλήθεια είναι πως η σχέση μας με την άγρια Δύση σταματάει κάπου εκεί.

Τον προηγούμενο χειμώνα όμως αυτά τα ιδιαίτερα γυναικεία παπούτσια έκαναν ένα φοβερό παγκόσμιο comeback, και συστήθηκαν και στο ελληνικό κοινό της μόδας!

Είτε λοιπόν είστε από αυτές που τις αγάπησαν είτε από αυτές που δεν συγκινήθηκαν, οι cowboy boots είναι και φέτος εδώ ώστε να πείσουν και τις πιο επιφυλακτικές από εμάς!

 

Cowboy boots - Στοιχεία από το παραδοσιακό δένουν μαζί με το μοντέρνο!

 

γυναικεια cowboy boots μοντέρνα και παραδοσιακά σχέδια

 

Για τους Αμερικάνους τα cowboy boots είναι σίγουρα ένα παραδοσιακό παπούτσι.

Εμφανίστηκαν στα μέσα του 1800 και αν εξαιρέσεις τα σπιρούνια έχουν μείνει σχεδόν αναλλοίωτα μέσα στην πάροδο του χρόνου!

Φέτος η μόδα επιτάσσει την μίξη του παραδοσιακού με το μοντέρνο στοιχείο που φαίνεται ξεκάθαρα πάνω στα cowboy boots.

Δεν υπάρχει μεγάλος οίκος παπουτσιών που να μην έχει πειραματιστεί φέτος με το συγκεκριμένο παπούτσι και να μην έχει δώσει την δικιά του ιδιαίτερη βερσιόν.

Φυσικά τα FRED δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την δημιουργική αυτή διαδικασία και έχουν δώσει για άλλη μια φορά τα πιο φρέσκα και ιδιαίτερα σχέδια.

Στην φετινή μας κολεξιόν από χειμερινά γυναικεία παπούτσια θα βρείτε από τις πιο κλασικές cowboy boots μέχρι τις πιο σύγχρονες προτάσεις. Cowboy boots με πιο μαζεμένες μύτες και πιο ψηλά τακούνια,  με διάφορες υφές και υλικά.

Από το αγαπημένο μας δέρμα, στο suede και στο croco, μποτάκια με φερμουάρ, με κορδόνια, με λάστιχα και διακοσμημένα με κάθε είδους μεταλλικά στοιχεία για μια έξτρα λάμψη στο ντύσιμό σας.

Είτε λοιπόν ζητάτε ένα πιο ήσυχο στιλ είτε θέλετε να κλέψετε όλα τα βλέμματα, οι cowboy boots θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το ντύσιμό σας.

 

Προτάσεις για πανέμορφους συνδυασμούς που κλέβουν τα βλέμματα

 

πώς να συνδυάσω τα cowboy boots μου

 

Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε με τις αγαπημένες μας cowboy boots είναι τόσοι πολλοί που μπορούμε να φάμε όλη τη μέρα μπροστά στον καθρέφτη δοκιμάζοντας διάφορα looks.

Κι αν ένα τζιν κι ένα t-shirt είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, η φετινή μόδα επιτάσσει πολύ πιο σικ και σοφιστικέ ρούχα να συνδυάζονται με τις καουμπόικες μπότες.

Επιλέξτε ένα κλασικό λευκό φόρεμα σε χαλαρή γραμμή ή ένα head to toe animal print look.

Μια μακριά φούστα σε γραμμή άλφα με ένα τζιν μπουφάν ή biker shorts με ένα κομψό σακάκι για να συνδυάσετε με τις αγαπημένες σας μπότες.

Δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορείτε να φορέσετε και τί συνδυασμούς μπορείτε να κάνετε.

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη, δοκιμάστε και τολμήστε και σας υποσχόμαστε πως θα ερωτευτείτε κι εσείς αυτό το trend που όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει!

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">