Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945, 211 012 8224
Δωρεάν Μεταφορικά

Τρόποι Πληρωμής

 

Αντικαταβολή

Ελλάδα: Τα προϊόντα έρχονται μέσω των ΕΛΤΑ  και εσείς πληρώνετε μόνο το αντίτιμο της παραγγελίας σας  τη στιγμή της παραλαβής. Η παράδοση γίνεται χωρίς έξοδα αντικαταβολής.

Κύπρος: Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με αντικαταβολή. Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης κατά την καταχώριση της παραγγελίας σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό *        

Με κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στην τράπεζα PIRAEUS BANK στο λογαριασμό της εταιρείας μας.             

 

Δικαιούχος  Ιωάννης Μυρ.Αλεξόπουλος και ΣΙΑ Ε.Ε.

IBAN GR 96 0171 7590 0067 5911 3005619

BIC PIRBGRAA

Account no.6759113005619

 

*Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας έπειτα από κράτηση και κατάθεση προκαταβολής, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. 

Πιστωτική κάρτα          

Αν διαθέτετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα MasterCard, VISA, Maestro, American Express ή Electron μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια. Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας επιλέγετε "Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα" και αυτόματα το σύστημα σας μεταφέρει στη σελίδα ηλεκτρονικών συναλλαγών της ALPHA BANK η οποία θα διαχειριστεί τα δεδομένα της συναλλαγής σας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">