Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€
3
3

ΣΑΝΔΑΛΙΑ / FLATS

Γυναικεία σανδάλια Keepfred – Το απόλυτο trend του καλοκαιριού

 Το καλοκαιράκι είναι πλέον εδώ, η θερμοκρασία έχει ανέβει και φυσικά έχει έρθει η ώρα για τα αγαπημένα μας γυναικεία σανδάλια!

Πρωταγωνιστές στο καλοκαιρινό μας look, τα γυναικεία σανδάλια είναι το απαραίτητο παπούτσι για την καλοκαιρινή σεζόν και δεν μπορούν να λείπουν από την ντουλάπα καμιάς γυναίκας.

 

Τα FRED φυσικά πρωταγωνιστούν για ακόμη μια φορά στον χώρο του παπουτσιού προσφέροντας μια τεράστια γκάμα σχεδίων, υλικών και χρωμάτων ώστε να επιλέξετε το ζευγάρι που ταιριάζει σε εσάς!

Στο site μας θα βρείτε και φέτος τις αγαπημένες σας FRED πλατφόρμες, τα πέδιλα με τακούνι, καθώς και μια τεράστια συλλογή από παπούτσια με κοχύλια.

Φυσικά όμως τα βασικό αξεσουάρ για το καλοκαίρι είναι πάντα τα σανδάλια!

Με τις πιο φρέσκιες προτάσεις στα σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι, έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε φλατ σανδάλια, σανδάλια δίπατα, σανδάλια χιαστί, δερμάτινα σανδάλια και να κάνετε τους πιο φρέσκους συνδυασμούς ώστε να είστε πάντα εντυπωσιακές χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας.

Το σανδάλι είναι ένα παπούτσι διαχρονικό και συνυφασμένο με την Ελλάδα. Δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και μπορεί άνετα να φορεθεί πρωί αλλά και βράδυ.

Αυτό τα καθιστά την πιο απλή και έξυπνη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε στη αγορά παπουτσιού για αυτή την περίοδο! 

      

Γυναικεία σανδάλια καλοκαιρινά για ηλιόλουστες βόλτες

Το κλασσικό ελληνικό σανδάλι μπορεί να συνοδέψει οποιοδήποτε στυλ, να φορεθεί με παντελόνι ή σορτσάκι, φούστα ή φόρεμα σε κάθε μήκος και κάθε στυλ.

Για γυναίκες που αποζητούν ένα πιο ήσυχο look, τα κομψά δερμάτινα σανδάλια FRED είναι η ιδανική επιλογή.

Απλά έως minimal, δίνουν στο look την διαχρονικότητα και τον αέρα που αντιστοιχεί σε κάθε γυναίκα με στυλ.

Για γυναίκες που προτιμούν το κόσμημα στο παπούτσι αλλά επιλέγουν το σανδάλι για τις πρωινές ώρες υπάρχει μια τεράστια συλλογή από σανδάλια με κοχύλια, σανδάλια με πέτρες, σανδάλια με animalprint και snake print σε καλοκαιρινά χρώματα.

Φλατ σανδάλια ή σανδάλια με πάτο σε σουέντ ή δέρμα ώστε κάθε βόλτα να γίνεται με άνεση και στυλ.

   

Γυναικεία σανδάλια εντυπωσιακά για βραδιές με άρωμα καλοκαιριού

 

Φυσικά με τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες προτιμάμε τα σανδάλια και για το βραδινό μας look.

Είτε επιλέξουμε ένα πιο casual outfit είτε πιο formal μπορούμε άνετα να το συνδυάσουμε με κάποιο σανδάλι.

Στολισμένα με πιο έντονα πετράδια και σε πιο έντονα χρώματα βάζουν στο βραδινό μας σύνολο την τελειωτική πινελιά για να είμαστε απόλυτα εντυπωσιακές! 

Τα FRED πρωταγωνιστούν και εδώ λοιπόν! Σανδάλια με πέρλες, με εντυπωσιακά πολύχρωμα πετράδια, σατέν σανδάλια ακόμη και σανδάλια από βινύλιο βρίσκονται στη συλλογή μας και υπόσχονται να  χρωματίσουν τα καλοκαιρινά σας βράδια και να σας προσφέρουν τις πιο γλυκές βόλτες.

Πανέμορφα σανδάλια σε μεταλλικές αποχρώσεις ακόμη και σανδάλια με φούντες, ό,τι και να έχετε φανταστεί και επιθυμήσει θα το βρείτε στην καλοκαιρινή συλλογή 2019 των FRED.

 

Καλωσήρθες καλοκαίρι!

Όπου κι αν έχετε επιλέξει λοιπόν να περάσετε το καλοκαίρι σας, όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας στιλ δεν θα πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σας τα FRED σανδάλια. 

Επιλέγοντας τα γυναικεία παπούτσια FRED άλλωστε γνωρίζετε πως επιλέγετε ποιότητα άνεση και στιλ!

Καλωσορίστε λοιπόν το καλοκαίρι με ένα ζευγάρι υπέροχα σανδάλια, ένα όμορφο πεντικιούρ και μια ακόμη πιο όμορφη διάθεση!

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">