Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€
3
3

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

Παπούτσια πλατφόρμες γεμάτα ιστορία

Υπάρχει ένα είδος γυναικεία παπούτσια το οποίο λατρεύει κάθε γυναίκα. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μιας γόβας χωρίς τα μειονεκτήματά της.

Προσφέρει ύψος, στυλ, θηλυκότητα, φινέτσα, μακραίνει το πόδι, δίνει χάρη και αέρα στο περπάτημα! Ταυτόχρονα δεν κουράζει το πέλμα, έχει σταθερό πάτημα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια κάθε Ελληνικού νησιού.

Το παπούτσι αυτό δεν είναι άλλο φυσικά από τις αγαπημένες μας γυναικείες πλατφόρμες!

Οι πλατφόρμες είναι παπούτσια γεμάτα ιστορία, από την Αρχαία Ελλάδα που ως κοθόρνους τις φορούσαν οι ηθοποιοί ώστε να τους δίνουν ύψος, έως την Βενετία τον 15ο αιώνα που τις φορούσαν οι άνθρωποι ώστε να μην βρέχονται τα πόδια τους κατά τις πλημμύρες.

Κατά τη νεότερη ιστορία οι πλατφόρμες έγιναν πιο δημοφιλείς κατά τις δεκαετίες του ‘60 του ‘70 και του ‘80 με αποκορύφωμα την δεκαετία του ‘90 όπου δεν έλειπαν από την ντουλάπα καμιάς έφηβης κοπέλας!

Οι γυναικείες πλατφόρμες είναι φυσικά και αυτό το καλοκαίρι μαζί μας και θα μας συνοδέψουν στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις προσφέροντάς μας άνεση και στυλ.

 

Γυναικείες πλατφόρμες – Ένα παπούτσι για όλα τα γούστα

Είναι πραγματικά δύσκολο να μη βρει μια γυναίκα μια πλατφόρμα να της ταιριάζει καθότι όποιο στυλ παπουτσιών κι αν προτιμά, οι γυναικείες πλατφόρμες έχουν την ιδιαιτερότητα να το μιμούνται!

Είτε αγαπάτε τις γυναικείες μπαλαρίνες είτε τις γυναικείες εσπαντρίγιες είτε σας αρέσουν τα σανδάλια χιαστί, μπορείτε να βρείτε την αντίστοιχη πλατφόρμα!

Στα FRED θα βρείτε πλατφόρμες καλοκαιρινές σε όλα τα ύψη, στυλ, χρώματα που σας αρέσουν!

Πλατφόρμες φθηνές, πλατφόρμες χαμηλές ή ψηλές, πλατφόρμες κλειστές στο κουντεπιέ, ό,τι κι αν προτιμάτε θα το βρείτε στην Keepfred καλοκαιρινή συλλογή μας.

 

Γυναικείες πλατφόρμες για την Άνοιξη & το Καλοκαίρι

Φέτος όπως και κάθε χρονιά στο site μας θα βρείτε την πιο ενημερωμένη συλλογή από πλατφόρμες.

Επιστρέφουν παλιά και αγαπημένα σχέδια όπως η γνωστή σε όλες μας BIBI πλατφόρμα και η ανανεωμένη βερσιόν της η GIGI πλατφόρμα καθώς και μια πληθώρα νέων σχεδίων που υπόσχεται να μην αφήσει καμία γυναίκα παραπονεμένη.

Στην φετινή μας συλλογή θα βρείτε πλατφόρμες με τρουκς, με διαφάνειες, πλατφόρμες με σχοίνινο τακούνι, πλατφόρμες χιαστί και με λουριά στον αστράγαλο.

Φυσικά όπως επιτάσσει η μόδα για φέτος, θα βρείτε και μια τεράστια συλλογή από πλατφόρμες με κοχύλια καθώς και πλατφόρμες με snake print που αποτελούν το απόλυτο must have item της φετινής σεζόν!

Επιστρέφουν φυσικά και οι αγαπημένες σας πλατφόρμες JEL σε φανταστικά χρώματα για να γεμίσουν το καλοκαίρι σας με παιχνιδιάρικη διάθεση και παιδική ανεμελιά!

Διαλέξτε λοιπόν από την τεράστια συλλογή της FRED το σχέδιο που ταιριάζει σε εσάς είτε κάντε το ιδανικό δώρο σε κάποια φίλη σας και δεν θα το μετανιώσετε!

Άλλωστε γνωρίζουμε όλοι πλέον πως σε κάθε ύψος, χρώμα ή σχέδιο οι γυναικείες πλατφόρμες αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση!

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">