Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€
2
2

ΠΕΔΙΛΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα πέδιλα με τακούνι;

 Τα πέδιλα με τακούνι δίνουν πάντα μια διαφορετική νότα στο στυλ μας, είναι πάντα trendy και ανήκουν σε κάθε σεζόν.

Μαζί με τα σαμπώ/mules αποτελούν τα δύο τελευταία χρόνια τα πιο πολυφορεμένα παπούτσια κάθε εποχής!

Είτε είναι άνοιξη, καλοκαίρι ακόμα και τους πιο κρύους μήνες του χρόνου τα πέδιλα αποτελούν βασική επιλογή για ένα ολοκληρωμένο outfit! Δεν υπάρχει άλλωστε τίποτα πιο θηλυκό από ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο.

Τα FRED παρουσιάζουν την συλλογή τους από πέδιλα για το καλοκαίρι του 2019 και θα την ερωτευτείτε! Θα τα βρείτε στην κατηγορία νέες παραλαβές καλοκαιρινά καθώς και στα snake print shoes αλλά φυσικά έχουν και την δική τους ξεχωριστή κατηγορία στην οποία μπορείτε να τα απολαύσετε!

Με τα υλικά υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζουν την Keepfred καθώς και τα μοναδικά της σχέδια κάθε γυναίκα μπορεί να περπατάει με άνεση και στυλ.

Είναι γνωστό το πώς ένα ψηλό πέδιλο δίνει άλλον αέρα στη γυναίκα.

Της δίνει ύψος, κάνει αυτόματα τα πόδια της να φαίνονται μακρύτερα καθώς διορθώνει και την στάση του σώματος στην καθημερινότητα της.

Δώστε λοιπόν μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας και κατακτήστε τον κόσμο με τα πανέμορφα γυναικεία πέδιλα σας!

 

 Πέδιλα με τακούνι – Πώς να διαλέξεις μόνο ένα;

Επιλέξτε λοιπόν πέδιλα καλοκαιρινά για κάθε περίσταση! Είτε για να αισθάνεστε όμορφη στον χώρο εργασίας σας, είτε για να δώσετε παιχνιδιάρικη διάθεση σε ένα ραντεβού είτε για μια βραδιά έξω με τις φίλες σας επιλέξτε πέδιλα ψηλά, πέδιλα με χοντρό τακούνι, πέδιλα βραδινά και γίνετε η πρωταγωνίστρια!

Στα Keepfred θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για να καταλήξετε στο σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας στυλ, είτε προτιμάτε φορέματα είτε παντελόνια, είτε σορτσάκια και φούστες δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σας ένα ζευγάρι πέδιλα. 

 

Οι τάσεις στο γυναικείο πέδιλο για φέτος την άνοιξη & το καλοκαίρι

Και στα πέδιλα πρωταγωνιστούν φέτος τα animal print με αρχηγό το snakeprint. Μέσα από μια τεράστια γκάμα από χρώματα και ύψη διαλέξτε το πέδιλο που θα απογειώσει ακόμα και το πιο απλό σύνολο και συνδυάστε το άφοβα και με άλλα prints!

Τα πέδιλα με λουρί στον αστράγαλο είναι και φέτος πολύ στη μόδα και κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα , σχέδια και υφάσματα!

Στολισμένα με τρουκς, πέτρες και αγκράφες αλλά και εντελώς μινιμαλ καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Στην φετινή μας κολεξιόν θα βρείτε και μια  μεγάλη συλλογή από πέδιλα με χαμηλό τακούνι που μπορούν να φορεθούν από κορίτσια κάθε ηλικίας!

Κοπέλες στην εφηβεία θα μπορέσουν να αισθανθούν πιο θηλυκές φορώντας ένα πέδιλο με χαμηλό τακούνι, μη χάνοντας την παιδικότητά τους με τα φανταστικά χρώματα που προσφέρει η συλλογή της FRED.

Μην περιμένετε άλλο λοιπόν. Κάντε τώρα την βόλτα σας στον υπέροχο κόσμο της fred, επιλέξτε το σχέδιο ή τα σχέδια που ταιριάζουν σε εσάς, συνδυάστε τα άφοβα με τα αγαπημένα σας ρούχα και ξεκινήστε να απολαμβάνετε το καλοκαίρι σας φορώντας τα αγαπημένα σας γυναικεία παπούτσια!

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">