Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€
5
5

MULES

Γυναικεία mules – Το απόλυτο καλοκαιρινό trend

 Μίνιμαλ και μοντέρνα, τα γυναικεία mules έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες σε όλον τον κόσμο αλλά και τις καρδιές όλων των γυναικών τα τελευταία χρόνια.

Από όταν έκαναν την επανεμφάνισή τους έχουν φορεθεί και αγαπηθεί από όλες τις fashion influencer, από διάσημες προσωπικότητες του κόσμου της μόδας, της μουσικής και του θεάματος και έχουν αναβαθμίσει ακόμη και τα πιο απλά λουκ σε fashion statements.

Τα καλοκαιρινά mules είναι τα κατάλληλα γυναικεία παπούτσια για να δώσουν μια glamorous πινελιά σε κάθε σας outfit καθώς  συνοδεύουν άψογα κάθε στυλ και μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Απολαύστε το ταξίδι σας στον κόσμο της μόδας

Είτε λοιπόν ψάχνετε για ένα κλασικό  διαχρονικό κομμάτι, είτε για ό,τι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της FRED και περιηγηθείτε στον κόσμο της μόδας με οδηγό σας το πιο αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας. Το παπούτσι!

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">