Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Εκπτώσεις !Η ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου είναι το καλύτερο τονωτικό για την διάθεσή σου. Γιατί κακά τα ψέματα όσους διαφορετικούς συνδυασμούς και να κάνεις ένα καινούργια ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια δεν πάει να σου δίνει άλλο αέρα.

Εκπτώσεις !Η ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Στα ρούχα είναι η αλήθεια ότι μπορείς να κάνεις και μόνος σου κάποιες μετατροπές. Επίσης με ένα ωραίο αξεσουάρ, κολλίε, καρφίτσα, μαντήλι, μπορείς εύκολα να το αισθανθείς καινούργιο. Τα γυναικεία παπούτσια δεν μπορείς να τα αλλάξεις.

Στα FRED με τις εκπληκτικές εκπτώσεις και προσφορές θα κάνεις το καλύτερο shopping  του χειμώνα.

 

In Glam we trust!

 

gynaikeia-mpotakia-keepfred-ekptoseis

 

Από το φθινόπωρο ονειρεύεσαι αυτά τα εκπληκτικά cowboy boots με τα trucks  και τα στρας. Μπορεί να μην είναι τα κατάλληλα για το γραφείο ή για την βόλτα με τα παιδιά στο πάρκο, αλλά είναι τόσο ωραία και στιλάτα που το μυαλό σου γυρίζει σε αυτά ξανά και ξανά.

Απογειώνουν ένα total black look ,ταιριάζουν με τζιν για πιο rock εμφάνιση και αν  ακολουθήσεις τη στιλιστική μας συμβουλή  και τα βάλεις με μια ολόσωμη φόρμα elephant grey, θα πετύχεις το απόλυτο street style.

 

Keep your heels, head and standards high.

 

Ψηλοτάκουνα Μποτάκια

 

 

Για τα Ψηλά τακούνια ή ‘’ stilletos” έχουν:

  • Γυριστεί ταινίες ‘’High heels ‘’ Αλμοδοβάρ.
  • Γραφτεί τραγούδια ‘’Γαλάζιο γύψο η οροφή και τα τακούνια μου καρφί κι’ από την πρώτη την στροφή το στόμα εγώ το είχα λατρέψει’’ Πρωτοψάλτη.
  • Καεί καρδιές.
  • Κλείσει σπίτια.
  • Σπάσει πόδια.
  • Χαλαστεί τρελά ποσά για την αγορά τους.

Και εν κατακλείδι είναι τα παπούτσια ‘’To die for “.

Στα  FRED την φετινή χρονιά θα βρείτε πολύ ιδιαίτερα ψηλά τακούνια με φερμουάρ ,με κορδόνια ,με διαφάνειες σε μπότες ή μποτάκια.

Με τις εκπληκτικές τιμές που έχουν αυτή την περίοδο κάντε τα δικά σας χωρίς ενοχές.

 

Ανεση + μόδα είναι η τάση που ήρθε για να μείνει.

 

Μποτάκια KeepFred streetstyle

 

 

Για τις γυναίκες που τρέχουν και δεν φτάνουν,που έχουν οικογένεια με παιδιά και απαιτητική δουλειά, που η μέρα ξεκινάει νωρίς το πρωί και τελειώνει το βράδυ, για όλες αυτές τις σύγχρονες γυναίκες έχει γεννηθεί μια καινούργια κατηγορία παπουτσιών. Είναι αυτά τα παπούτσια  με όψη από μποτάκια και πάτο σαν αθλητικό. Φοριούνται όλη μέρα με καλσόν ή πιο χοντρές κάλτσες για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Αν υπάρχει ένα must have ζευγάρι παπούτσια για την ντουλάπα της κάθε γυναίκας αυτά είναι τέτοιου τύπου μποτάκια .Ευτυχώς στην σημερινή εποχή η άνεση δοξάζεται όσο ποτέ.

Το DNA της μόδας εξελίσσεται και απευθύνεται σε όλες μας .

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">