Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Το αιώνιο φλερτ της ‘Ανοιξης με τις εσπαντρίγιες

Επιτέλους ο καιρός και η διάθεσή μας αλλάζει. Σε αυτή την ανοιξιάτικη πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων τα FRED σας βοηθάνε να απογειώσετε την εμφάνισή σας με τις υπέροχες εσπαντρίγιες που και αυτή την χρονιά διαλέξαμε για εσάς.

Το αιώνιο φλερτ της ‘Ανοιξης με τις εσπαντρίγιες

Επιτέλους ο καιρός και η διάθεσή μας αλλάζει. Σε αυτή την ανοιξιάτικη πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων τα FRED σας βοηθάνε να απογειώσετε την εμφάνισή σας με τις υπέροχες γυναικείες εσπαντρίγιες που και αυτή την χρονιά διαλέξαμε για εσάς.

Οι εσπαντρίγιες -espadrilles διεθνώς-εμφανίζονται για πρώτη φορά στα πόδια των κομψών Γαλλίδων και Ισπανίδων ήδη από τον 14 ο αιώνα.

Απο τότε τις συναντάμε κάθε χρόνο σε όλες τις συλλογές και πια έχουν περάσει  στην κατηγορία των all time classic shoes. Και ναι ήρθαν για να μείνουν.

Το χαρακτηριστικό σκοινί στο πλάι τους δίνει την ταυτότητά τους .Συνώνυμη του πιο άνετου κλειστού ή ανοικτού παπουτσιού.

 

 

Οι γυναικείες espadrilles αλλιώς!

 

Ο λαστιχένιος πάτος τις κάνει ιδανικές για εύκαμπτο και ανάλαφρο περπάτημα. Όσο για τα σχέδια η φετινή σεζόν  έρχεται με καινούργιες πρωτοποριακές και μοδάτες προτάσεις.

Eλαστικά υφάσματα σε υπέροχα χρώματα και συνδυασμούς. Ριγέ διχρωμίες ,πάλ και μεταλιζέ προτάσεις και όλα stylish και classy.

Εφαρμόζουν τέλεια σε όλα τα πόδια χωρίς να σας στενεύουν ή να είναι φαρδιές.

Οι συνδυασμοί με τα ρούχα σας είναι ατελείωτοι. Εσείς απλώς ανοίξτε την ντουλάπα σας και παίξτε με την διάθεση της στιγμής.

Το πρωί ταιριάξτε τα παντελόνια σας ,capri ,ίσια ,καμπάνες ή jeans με ένα από τα 10 χρώματα που σας προτείνουμε. Το απόγευμα απολαύστε την βόλτα σας φορώντας ένα ανάλαφρο φόρεμα ή φούστα .

Ταιριάζουν με όλα τα μήκη. Και το βράδυ απογειώστε το στυλ σας φορώντας τις υπέροχες μαύρες μεταλλικές εσπαντρίγιες με γκρί ρίγες με το μικρό μαύρο φόρεμα που πάντα σας βγάζει ασπροπρόσωπες.

 

Ανοιξιάτικες εσπαντρίγιες για θηλυκές εμφανίσεις

 

Αναδείξτε την θηλυκή σας πλευρά.Take a walk on  the wild side

 

Η μεγαλύτερη τάση του φετινού χειμώνα συνεχίζεται και την σεζόν ‘Ανοιξη-Καλοκαίρι 2019.

Animal print η απόλυτη τάση που βγάζει την πιο άγρια και θηλυκή πλευρά σας.

Τολμήστε ένα total look animal print  και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητες. Οι leopard εσπαντρίγιες συνδυάζονται τέλεια και με total black look ή με μπεζ και καφέ αποχρώσεις.

Απογειώστε ακόμα και τις πιο κλασσικές εμφανίσεις μόνο με ένα ζευγάρι παπούτσια.

 

Ανοιξιάτικες animal print espadrilles

 

 

                         ‘’Shoes are the quickest way for women

                            To achive instant metamorphosis’’

                                                         MANOLO BLAHNIK

 

Εσπαντρίγιες άνοιξη καλοκαίρι keepfred συλλογή

 

Είναι υπέροχες και ταιριάζουν στην κυριολεξία με όλα .Με ένα jean και ένα t-shirt θα είστε οι πιο κομψές της παρέας σας στον πρωινό καφέ.

Με το κλασσικό κοστούμι θα είναι η πινελιά που απογειώνει και κάνει την διαφορά. Αλλά και με τα βραδινά σας φορέματα απλώς fabulous.

 

Γυναικείες espadriles: Mια ποτέ δεν είναι αρκετή

 

Το ξέρουμε ότι τις θέλετε όλες .Η φετινή collection  είναι πράγματι υπέροχη .

Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε όλες τις ωραίες στιγμές της ‘Ανοιξης από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα FRED  να σας χαρίζουν στυλ ,άνεση ,κομψότητα.

Εμείς δεν τις αποχωριζόμαστε στιγμή! Ελάτε να περπατήσουμε μαζί to the walk of fame!

Για ακόμα πιο άνετες εμφανίσεις και μοδάτους συνδυασμούς ανακαλύψτε τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά γυναικεία sneakers της φετινής μας συλλογής και ξεχωρίστε από τα συνηθισμένα! 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">