Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Editor's Choice: Τα Fred που αγαπήσαμε

Καμία από εμάς δεν θέλει να είναι out of date, ειδικά όταν πρόκειται για το στυλ της. Ένα σχέδιο το οποίο θα μας παρέχει συγχρόνως την άνεση αλλά και τη μοναδικότητα που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας, είναι η «ασφαλής» προσθήκη στην παπουτσοθήκη που θα αγαπήσουμε.

Editor's Choice: Τα Fred που αγαπήσαμε

Με το πέρας την άνοιξης, οι περισσότερες από εμάς αρχίζουν να ψάχνουν σε βιτρίνες και online καταστήματα, τα μοναδικά εκείνα σχέδια από γυναικεία παπούτσια που θα ολοκληρώσουν φέτος το καλοκαίρι τις εμφανίσεις μας.

Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επακριβώς τι είναι αυτό που θα φορεθεί και να είμαστε λιγάκι απροετοίμαστες, όμως σίγουρα γνωρίζουμε τι μας κάνει να νιώθουμε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό είναι ένα βασικό και αρκετά κατατοπιστικό κριτήριο για να ξεκινήσουμε δειλά την αναζήτηση μας.

Ωστόσο, καμία από εμάς δεν θέλει να είναι out of date, ειδικά όταν πρόκειται για το στυλ της. Ένα σχέδιο το οποίο θα μας παρέχει συγχρόνως την άνεση αλλά και τη μοναδικότητα που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας, είναι η «ασφαλής» προσθήκη στην παπουτσοθήκη που θα αγαπήσουμε.

Μιλώντας λοιπόν για αγάπη και… παπουτσοθήκες, παρακάτω υπάρχει μία ενημερωμένη λίστα με τα σχέδια FRED, τα οποία εκτός από μία θέση στην παπουτσοθήκη, φέτος το καλοκαίρι θα καταλάβουν σίγουρα και μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!

 

Το διαχρονικό σανδάλι

 

γυναικεια σανδαλια snakeprint διαχρονικα keepfred

 

 

Αν υπάρχει μία αγορά- επένδυση, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία τα γυναικεία σανδάλια! Αν μάλιστα η κατασκευή τους είναι υψηλής ποιότητας, δεν μπορεί παρά να γίνουν αυτόματα αναντικατάστατα. Τα σανδάλια είναι τόσο «φιλικά» και ταυτόχρονα fashionable, που μπορούν να μας συντροφεύουν στις πρωινές βουτιές, στο γραφείο, στον καφέ με τις φίλες, ακόμη και αργά το βράδυ, στο γλέντι κάποιου γάμου, όταν τα πόδια μας έχουν κουραστεί από τον πολύ χορό, εμείς όμως αρνούμαστε να εγκαταλείψουμε το στυλ μας!

Επειδή το μπεζ της άμμου, όσο να ‘ναι παραμένει μία απόχρωση ιδιαίτερα δημοφιλής, φέτος κάνε την ανατροπή και διαφοροποιήσου, επιλέγοντας ένα αυστηρό total black σανδάλι σε κάποια πρωτότυπη πλέξη ή ένα snake print σε μία παλ ή ασπρόμαυρη απόχρωση, η οποία θα «κουμπώνει» με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σου.

 

Καλοκαιρινές πλατφόρμες: Walk like a pro

 

καλοκαιρινές πλατφόρμες keepfred

 

 

Αν αναρωτιέσαι πώς θα το κάνεις αυτό, να ξέρεις πως κανένα παπούτσι, ούτε καν τα flat, δεν είναι πιο άνετο από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες!

Το «ελαφρύ» τους ύψος, όχι μόνο ξεκουράζει το πέλμα, αλλά δίνει και έναν επιπλέον «αέρα» στο βάδισμά μας. Πρόκειται για το απόλυτο passepartout παπούτσι, το οποίο αν συνδυαστεί «έξυπνα», μπορεί να βγάλει εκτός συναγωνισμού την οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική.

Εδώ η επιλογή στο σχέδιο, είναι κάπως πιο… ζόρικη, καθώς όλα τα σχέδια είναι εξίσου ευκολοφόρετα και μοναδικά!

Παρόλα αυτά, ένα ολόμαυρό δερμάτινο flatform, ένα πιο πρωινό σχέδιο από ψάθα ή μία πλατφόρμα με φαρδύ λουρί στο κουτεπιέ και κάποια διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια όπως τα τρουκς, είναι τα κομμάτια που θα λατρέψεις και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι.

 

Seashells! Seashells everywhere!

 

παπούτσια με κοχύλια καλοκαιρινό γυναικείο trend

 

 

Θυμάσαι τα μικροσκοπικά κοχύλια που όταν ήμασταν μικρές «ξετρυπώναμε» από τα βράχια; Ετοιμάσου φέτος, γιατί θα τα βλέπεις παντού, ακόμη και στους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης σου, καθώς με αυτά θα στολίσουμε το περπάτημά μας!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα κοχύλια είναι το απόλυτο trend για τους επόμενους μήνες και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το υιοθετήσεις εκτός από το να φορέσεις τα κατάλληλα παπούτσια.

Ποια είναι αυτά; Ένα κλασικό καθημερινό σανδάλι με κροσέ ύφανση εξωτερικά σε μπεζ αποχρώσεις, ένα μονόχρωμο ζευγάρι suede δίπατα ή ένα δερμάτινο σχέδιο από λεπτά λουράκια, σε κάθε περίπτωση, τα κοχύλια θα είναι αυτά που θα «μαγνητίσουν» τα βλέμματα στα πόδια σου.

 

Καλοκαιρινά τακούνια - The higher the better!

 

καλοκαιρινά τακούνια για καθημερινές εξορμήσεις

 

 

Τα τακούνια είναι ο προσωπικός «θρόνος» της καθεμιάς μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ισορροπώντας πάνω τους, νιώθουμε κάτι παραπάνω από βασίλισσες.

Για να μην χάνεις λοιπόν τη… μεγαλειότητά σου ούτε δευτερόλεπτο, χρειάζεσαι απαραίτητα ένα χαμηλό αλλά «λαμπερό» τακούνι σε γήινη απόχρωση για τις καθημερινές σου εξορμήσεις, ένα ελαφρώς ψηλότερο για λίγο αργότερα, ενώ στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου, όσο πιο… ψηλά βρίσκεσαι, τόσο το καλύτερο!

Σε κάθε περίπτωση, τα πέδιλα με τη λεπτεπίλεπτη μπαρέτα που δένει γύρω από τους αστραγάλους, είναι η κομψότερη και πιο μοδάτη επιλογή της σεζόν.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">