Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Μποτάκια ,οι πρωταγωνιστές του φθινοπώρου!

Καθώς πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στο φθινοπωρινό σκηνικό, γίνεται όλο και πιο έντονη η επιθυμία για ανανέωση του στυλ μας με ένα τρόπο cool, μοντέρνο αλλά και οικονομικό.

Μποτάκια ,οι πρωταγωνιστές του φθινοπώρου!

 

Έτσι για μια ακόμη φορά εμείς εδώ στην FRED έχουμε τις λύσεις για σένα και τον τρόπο να καταφέρεις να είσαι όλη την ημέρα άνετη με τα πιο στιλάτα παπούτσια. Αναφερόμαστε, φυσικά, στα αγαπημένα μας μποτάκια, τα οποία φέτος είναι οι πρωταγωνιστές στην γκαρνταρόμπα μας.

Μια λέξη ‘’ Μποτάκια’’ - αμέτρητες παραλλαγές!



Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ διαφορετικών τύπων σε μποτάκια όπως εκκεντρικά cowboy boots, αρβυλάκια με κορδόνια ή χωρίς - αγγλιστί stomp boots ,anκle boots ή τέλος μποτάκια ¾ που φτάνουν μέχρι την γάμπα για ασυναγώνιστους συνδυασμούς. Δεν είναι τυχαίο που τα μποτάκια εδώ και χρόνια έχουν κατακτήσει μια θέση στην καρδιά μας και μάλλον δεν θα αδειάσει ποτέ. Εν αντιθέσει με την ξεπερασμένη πια νοοτροπία ότι τα μποτάκια φοριούνται μόνο σε συγκεκριμένες περιστάσεις, η ανατρεπτική μόδα του 2020 τα τοποθετεί παντού και όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Οι στυλίστες μας τροφοδοτούν με εικόνες και εμείς δεν έχουμε παρά να τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες μας και να χρησιμοποιούμε τα ρούχα που έχουμε στις ντουλάπες μας με τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς.

 

Στυλ είναι ο τρόπος να δείχνεις ποιος είσαι χωρίς να μιλήσεις



Είναι αλήθειά ότι τα ρούχα αλλά κυρίως τα παπούτσια λένε πολλά για το στυλ μας. Γυναίκες μοντέρνες, συντηρητικές, έξαλλες, προκλητικές, γυναίκες που αγαπούν την άνεση ή την θυσιάζουν για ένα ζευγάρι παπούτσια φαίνονται όλα στο πρώτο βήμα και στο πρώτο βλέμμα. Τα μποτάκια αν φορεθούν με το σωστό τρόπο μπορούν να μας βοηθήσουν να δείξουμε το στυλ μας ή να μεταμορφωθούμε σε κάτι άλλο. Ταιριάζουν ιδανικά με φορέματα σε συνδυασμό με oversized blazers για easy going και φινετσάτες εμφανίσεις. Ακόμα μπορούν να συνδυαστούν με την τάση του φετινού χειμώνα που δεν είναι άλλη από τις ανδρόγυνες βερμούδες και χαλαρά πουλόβερ. Τέλος μην διστάσετε να βάλετε τα αρβυλάκια σας-ν.1 αναζήτηση στη Google- με animal print φούστα ή παντελόνι και να τραβήξετε τα βλέμματα όλων. Ένας πολύ εύκολος και μοδάτος τρόπος να φορέσεις τα αγαπημένα σου μποτάκια είναι με ένα ψηλόμεσο τζιν με ένα πολύχρωμο πουκάμισο και ένα δερμάτινο jacket. Για ακόμα μια προσεγμένη και καθημερινή εμφάνιση φορέσετε τα με ένα κολάν και ένα μακρύ πουλόβερ.

 

Απαραίτητα αξεσουάρ



Αναπόσπαστο κομμάτι όλων των εμφανίσεων με τα μποτάκια είναι οι ιδιαίτερες κάλτσες ή καλσόν σε διαφορετικά σχέδια ή χρώματα που αμέσως μετατρέπουν ένα απλό ντύσιμο σε μια ενδιαφέρουσα ενδυματολογική επιλογή.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">