Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Summer Sun – Sea – Fred – Repeat!

Ξεφεύγουμε για λίγο από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας, βρίσκουμε τον ιδανικό προορισμό, την ανεβαστική παρέα και παίρνουμε πλοία, αεροπλάνα, αυτοκίνητα προκειμένου να αποδράσουμε έστω και για λίγες ημέρες.

Summer Sun – Sea – Fred – Repeat!

H μαγική στιγμή που συνήθως περιμένουμε σχεδόν όλο τον χρόνο. Είναι εκεί γύρω στην  ‘Ανοιξη που αρχίζουμε όλες να κατεβάζουμε καλοκαιρινά ρούχα και γυναικεία παπούτσια για διακοπές και να σκεφτόμαστε πόσο ανάγκη έχουμε για ξεκούραση και ανανέωση.

Ειδικά όταν  μπει ο Ιούνιος το μυαλό μας έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι!

Είναι τόσο ωραίο να φτιάχνεις βαλίτσες για ταξίδι. Να τις γεμίζεις με αεράτα ρούχα, ανάλαφρα και δροσερά υπέροχα αξεσουάρ, καπέλα ,γυαλιά και οπωσδήποτε τα αγαπημένα σου FRED παπούτσια για τις διακοπές. Γυναικεία σανδάλια, πλατφόρμες, Jel για την θάλασσα, πέδιλα.

Όλα  θα χωρέσουν και όλα θα τα φορέσετε .Με ένα τέλειο ζευγάρι παπούτσια FRED θα ανανεώνετε το look σας κάθε μέρα.

 

Letsail – Φύγαμε για Τζιά!

 

διακοπές στην Τζια γυναικεία παπούτσια για διακοπές

 

Mία είναι η μαγική λέξη που στο άκουσμά της χαμογελάμε μέχρι τ’ αυτιά: Tριήμερο!

 Ξεφεύγουμε για λίγο από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας, βρίσκουμε τον ιδανικό προορισμό, την ανεβαστική παρέα και παίρνουμε πλοία, αεροπλάνα, αυτοκίνητα προκειμένου να αποδράσουμε έστω και για λίγες ημέρες.

 Aν οι φίλοι διαθέτουν ιστιοπλοϊκό ή σκάφος, φοράμε hot pans, μαγιό, σανδάλια και φεύγουμε για Tζιά, το κυκλαδονήσι της διπλανής πόρτας που τα έχει όλα!

 Δεν ξεχνάμε να πάρουμε καπέλο, αντιηλιακό (πολλές οι ώρες στα ανοιχτά τoυ πελάγου, και θέλουμε extra προστασία) και φυσικά ένα άνετο casual outfit που θα συνδυάσουμε με τα υπέρoχα κοχύλια του Azoresblack.

 Μία βόλτα στο γραφικό νησί είναι απαραίτητη καθώς και μία στάση σε ένα ταβερνάκι για θαλασσινά.

 

Let’s travel to Mykonos!

 

διακοπές στη Μύκονο κατάλληλα γυναικεία παπούτσια για διακοπές

 

Aν θέλουμε πιο κοσμοπολίτικο προορισμό με περισσότερες επιλογές βγάζουμε εισιτήριο (ναι, δυστυχώς με επιστροφή…) για το ομορφότερο νησί των Κυκλάδων.

 Tο sac voyage με προορισμό τη Μύκονο πρέπει να περιέχει τουλάχιστον ένα stylish outfit. Μία εντυπωσιακή maxi φούστα με prints, minimal τοπ και τα chic σανδάλια με το όνομα-τι άλλο;

 Mykonos  Black είναι η top εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το bohemian style είναι ό,τι πιο stylish για τις βόλτες στα μπαράκια του νησιού.

 

Αγκίστρι – Ένα ταξίδι ξεκούρασης & χαλάρωσης

 

διακοπές χαλάρωσης στο Αγκίστρι κατάλληλα γυναικεία παπούτσια για διακοπές

 

 

Για πιο ήρεμες καταστάσεις και πιο χαλαρή διάθεση τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι το ιδανικό μέρος για ξεκούραση.

 Το Αγκίστρι απέχει μόνο μία ώρα από την Αθήνα και μας φωνάζει να κολυμπήσουμε στα γαλαζοπράσινα νερά του.

 Ακόμα και χωρίς παρέα μπορούμε να περάσουμε καλά και να χαρίσουμε στον εαυτό μας λίγες ημέρες χαλάρωσης μακριά από όλους και όλα (καμιά φορά και η απομόνωση είναι απαραίτητη).

 Φοράμε ένα tropical jumpsuit, τα διάφανα  Grape black και βουρ για το λιμάνι! Παίρνουμε μόνο μία μεγάλη τσάντα θαλάσσης που περιέχει ένα καφτάνι για την παραλία, μαγιό και καπέλο.

 Φυσικά δεν ξεχνάμε να πάρουμε μαζί μας το αγαπημένο μας βιβλίο που θα μας κρατάει συντροφιά, ενώ παράλληλα θα ακούμε τον χαλαρωτικό ήχο των κυμάτων.

 

Be a tourist in Athens City

 

διακοπές στην Αθήνα κατάλληλα παπούτσια για διακοπές

 

 

Αλλά ακόμα κι αν όλα τα παραπάνω σχέδια ναυαγήσουν… υπάρχουν πάντα τρόποι να περάσουμε καλά. (Ξε)Mένοντας στο κλεινόν άστυ είναι μία καλή αφορμή να γίνουμε για λίγο τουρίστες στην πόλη μας.

 Μία βόλτα στην Ακρόπολη αλλά και μία γρήγορη βουτιά σε κεντρικό ξενοδοχείο μας βάζουν γρήγορα σε summer mood.

 Τα βράδια φοράμε το αγαπημένο μας τζιν, ένα αμάνικο top, τα super άνετα strawberry snake pink flatforms  και πηγαίνουμε με φίλους σε rock συναυλίες ή με το έτερον ήμισυ σε ρομαντικό θερινό σινεμά. Νot bad…!

 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">