Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Endless Summer! Γυναικεία παπούτσια για διακοπές

Ποιο είναι το κοινό μυστικό των διακοπών που όλοι ξέρουμε αλλά δεν το μοιραζόμαστε; Οι καλύτερες διακοπές είναι πάντοτε τέλος Αυγούστου. Οι παραλίες είναι άνετες και όλα μοιάζουν υπέροχα!

Endless Summer! Γυναικεία παπούτσια για διακοπές

Ποιο είναι το κοινό μυστικό των διακοπών που όλοι ξέρουμε αλλά δεν το μοιραζόμαστε; Οι καλύτερες διακοπές είναι τώρα τέλος Αυγούστου.

Όταν όλοι ή σχεδόν όλοι έχουν γυρίσει και όλα είναι πιο χαλαρά. Δεν ταλαιπωρούμαστε στα πλοία και λοιπά μέσα. Οι παραλίες είναι άνετες και όλα μοιάζουν υπέροχα.

Συντονιζόμαστε με φίλους, επιλέγουμε τον μαγικό προορισμό που θα μας χαρίσει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές και τα πιο άνετα γυναικεία παπούτσια μας που θα μας συνοδεύσουν στις ατέλειωτες βόλτες.  

Έτσι κάνουμε προθέρμανση για τα οutfit των διακοπών  που σε λίγο καιρό θα γίνει το 24h look μας στο αγαπημένο μας νησί. Τι φοράμε;

Βρισκόμαστε μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα και έχουμε το ετήσιο δίλημμα.

Να πάρουμε τρεις βαλίτσες και να τις σέρνουμε αγκομαχώντας μέχρι το ξενοδοχείο ή να γεμίσουμε ένα sac voyage  και να μας λείπουν τα μισά ρούχα και παπούτσια;  

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά...

 

Καλοκαιρινές διακοπές - Τι φοράμε το πρωί;

 

  • Γυναικεία σανδάλια minimal ή πιο εντυπωσιακά. Θέλουμε να ξεχωρίζουμε και επιλέγουμε αυτά με τις λαμπερές πέτρες  που πάνε με όλα, δίνουν λάμψη και ταιριάζουν με το bronze χρώμα που με λίγα μπάνια θα έχουμε αποκτήσει!

 

  • Σορτσάκια (τζιν, μπλε, άσπρα, χρωματιστά) είναι ό,τι πιο hot για το καλοκαίρι. Έχουμε αδυναμία στα high waisted shorts με ξέφτια, κάνουν το look μας retro & sexy!

 

  • Μπλουζάκια μακό, μονόχρωμα ή με στάμπες, ξεχειλωμένα που γενικά να δείχνουν μια ανέμελη διάθεση.

 

Έφτασε απόγευμα! Στολιστείτε και βγείτε

 

Γυναικεία παπούτσια για διακοπές πλατφόρμες

 

 

  • Καφτάνια κοντά ή μακριά, floral ή μονόχρωμα. Αγαπάμε τα αέρινα υφάσματα γιατί είναι chic και δίνουν αέρα Ανατολής. Για πιο boho chic look τα συνδυάζουμε με ethnic κοσμήματα.

 

  • Κοντά ή μακριά μονόχρωμα φορεματάκια. Μακό, λινά ή πετσετέ (αν και είναι πολύ ζεστά) είναι η τέλεια λύση για όλες. Στράπλες, με τιραντάκια λεπτά ή πιο φαρδιά ανάλογα με τη διάθεση και το στιλ!

 

  • Πλατφόρμες πάντα επίκαιρες και πάντα πρακτικές .Εκτός του ότι πάνε με όλα οι πλατφόρμες είναι καμουφλαρισμένα τακούνια. Δηλαδή δεν φαίνεται ότι ταλαιπωρούμαστε για να κερδίσουμε λίγο ύψος απλά επιλέξαμε …πλατφόρμες.

        

  • Jelly shoes έχουν κάνει δυναμικό comeback. Τα λατρέψαμε από την πρώτη ματιά γιατί είναι σαν διάφανα ζαχαρωτά και δίνουν extra glam σε όλα τα outfits. Το καλό με τα jelly shoes είναι ότι τα φοράμε ολη μέρα αλλά και  στην παραλία  όταν μέγαλες πέτρες μας δυσκολεύουν κάπως…

 

Και οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν - Η μεγάλη μέρα έφτασε!

 

καλοκαιρινές διακοπές απαραίτητα γυναικεία αξεσουάρ

 

Δεν ξεχνάμε! Γυαλιά ηλίου, αντιηλιακό και στο κεφάλι καπέλα, μαντήλια, μπαντάνες.

 

Αν μάλιστα είσαι fun του boho στυλ ένα δεμένο μαντήλι στο κεφάλι με ένα κοντό καφτάνι θα κάνει όλα τα αντρικά βλέμματα- και τα γυναικεία- να πέσουν πάνω σου!

 

Και όπου και να πάτε , όποιο από τα υπέροχα νησιά της Ελλάδας έχετε επιλέξει ή ίσως κάποιο εξωτικό προορισμό, να θυμάστε LifeisaBeach!

 

Καλές διακοπές!

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">