Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Αποδράστε με στυλ! Δερμάτινα καλοκαιρινά σανδάλια.

Όταν το καλοκαίρι δώσει τα πρώτα σημάδια του και η θερμοκρασία αρχίσει να ανεβαίνει έχει φτάσει η ώρα για σανδάλια. Τα σανδάλια είναι τα ιδανικά παπούτσια για αυτή την ηλιόλουστη εποχή και ένα must have για κάθε γυναίκα.

Αποδράστε με στυλ! Δερμάτινα καλοκαιρινά σανδάλια.

 

Η φετινή συλλογή FRED σας ετοίμασε μια πλούσια γκάμα δερμάτινων σανδαλιών που θα σας συναρπάσει. Greek Chic sandals για κάθε μέρα, gladiator που αναδεικνύουν τις γάμπες αλλά και peep toe για ειδικές περιστάσεις. Τα σανδάλια δεν είναι μόνο η καλύτερη επιλογή για τις καλοκαιρινές ημέρες αλλά και για τις νύχτες. Απογειώστε τις βραδινές σας εμφανίσεις με ασημένια ή χρυσά σανδάλια και τραβήξτε όλα τα βλέμματα στα πόδια σας.

 

Summer sandals for sunny days!


Φέτος ένα πράγμα κυριαρχεί στα μηνύματά σας ‘’μας δυσκολεύετε‘’. Το ξέρουμε σας απαντάμε. Η επιλογή είναι δύσκολη ανάμεσα στα ultra chic Spetses με μεταλλικές λεπτομέρειες, στα λιτά και φίνα Stefania σαν μονοκοντυλιά αέρινη και καλοκαιρινή αλλά και στα υπέροχα σχέδια με διαφάνειες, γιατί το καλοκαίρι δεν έχει μυστικά…

 


Σανδάλια KeepFred

 


Εάν υπάρχει όμως ένα σχέδιο που δεν μπορείτε να μην συμπεριλάβετε στην φετινή σας γκαρνταρόμπα είναι το Island σε ένα από τα 4 υπέροχα χρώματα. Έχει προλάβει να γίνει το best seller του καλοκαιριού. Μάλλον ο συνδυασμός απλότητας, κομψότητας και τιμής είναι μοναδικός.


Δερμάτινα-Ευκολοφόρετα-Υπέροχα

 


Σανδάλια KeepFred


Οι γυναίκες που ακολουθούν την μόδα, αυτές που είναι πάντα ενημερωμένες, θέλουν να ξεχωρίζουν και το κεφάλαιο γυναικεία παπούτσια το γνωρίζουν απ’ έξω, έχουν το δεκάλογο της καλοκαιρινών κανόνων στη τσέπη τους.

  • Τα σανδάλια ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά ρούχα
  • Είναι ελαφριά και μπορείς να χωρέσεις πολλά ζευγάρια ακόμα και στο back pack
  • Ξεκίνησες το πρωί στο beach bar με freddo και έχεις βραδιάσει με τεκίλες; Είσαι πάντα με τα σωστά παπούτσια
  • Πας στο Ηρώδειο με σανδάλια και δεν φοβάσαι ότι θα μπεις στην λίστα με τα faux pas στιλιστικά ατοπήματα
  • Είσαι στο νησί και περπατάς άφοβα στα καλντερίμια
  • Είναι ο πλέον σίγουρος τρόπος να έχεις αρκετά ζευγάρια χωρίς να πληγωθεί ο προϋπολογισμός
  • Κανείς δεν έχει πει αιθέρια, μια ύπαρξη με χονδρές πλατφόρμες
  • Σε οδηγούν στην παραλία με κλειστά μάτια
  • Χορεύεις μέχρι το πρωί χωρίς δεύτερη σκέψη
  • Το μόνο που χρειάζονται τα σανδάλια είναι ένα τέλειο pedicure
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">