Τηλ. Επικοινωνίας 211 214 1945
Δωρεάν Μεταφορικά από 29€

Fred Blog

 Ήρθε η Άνοιξη, ώρα για sneakers!

Ήρθε η Άνοιξη, ώρα για sneakers!

Η Άνοιξη είναι συνυφασμένη με τα χρώματα και στην νέα ανοιξιάτικη συλλογή μας, θα βρεις πολλά χρώματα σε υπέροχους συνδυασμούς και μοναδικά σχέδια.

Μποτάκια ,οι πρωταγωνιστές του φθινοπώρου!

Μποτάκια ,οι πρωταγωνιστές του φθινοπώρου!

Καθώς πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στο φθινοπωρινό σκηνικό, γίνεται όλο και πιο έντονη η επιθυμία για ανανέωση του στυλ μας με ένα τρόπο cool, μοντέρνο αλλά και οικονομικό.

Αποδράστε με στυλ! Δερμάτινα καλοκαιρινά σανδάλια.

Αποδράστε με στυλ! Δερμάτινα καλοκαιρινά σανδάλια.

Όταν το καλοκαίρι δώσει τα πρώτα σημάδια του και η θερμοκρασία αρχίσει να ανεβαίνει έχει φτάσει η ώρα για σανδάλια. Τα σανδάλια είναι τα ιδανικά παπούτσια για αυτή την ηλιόλουστη εποχή και ένα must have για κάθε γυναίκα.

Εκπτώσεις !Η ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Εκπτώσεις !Η ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου είναι το καλύτερο τονωτικό για την διάθεσή σου. Γιατί κακά τα ψέματα όσους διαφορετικούς συνδυασμούς και να κάνεις ένα καινούργια ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια δεν πάει να σου δίνει άλλο αέρα.

Πετάω! Τι παπούτσια χωράνε να πάρω στο ταξίδι μου;

Πετάω! Τι παπούτσια χωράνε να πάρω στο ταξίδι μου;

Κανονίσατε ένα ταξίδι χειμωνιάτικο; Τέλεια! Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα την στιγμή που οι διακοπές έχουν τελειώσει και όλοι είναι στις δουλειές τους. Το μόνο ‘’μικρό‘’ μειονέκτημα είναι η βαλίτσα μας.

Cowboy Boots, welcome to Greece!

Cowboy Boots, welcome to Greece!

Τον προηγούμενο χειμώνα αυτά τα ιδιαίτερα γυναικεία παπούτσια έκαναν ένα φοβερό παγκόσμιο comeback, και συστήθηκαν και στο ελληνικό κοινό της μόδας! Είτε λοιπόν είστε από αυτές που τις αγάπησαν είτε από αυτές που δεν συγκινήθηκαν, οι cowboy boots είναι και φέτος εδώ ώστε να πείσουν και τις πιο επιφυλακτικές από εμάς!

Ο χειμώνας μπαίνει δυναμικά! Ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα  μποτάκια της σεζόν

Ο χειμώνας μπαίνει δυναμικά! Ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα μποτάκια της σεζόν

Η φαντασία είναι το όπλο των σχεδιαστών και για αυτό ο χώρος της μόδας είναι συναρπαστικός. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το νούμερο 1 tip στα γυναικεία μποτάκια το κάνει μια σχισμή;

Είδη 15 εώς 21 από 80 στο σύνολο

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">